Брой 17 (1529), 24-01-2018
Ежедневен бюлетин
ISSN 1314-5320

Валутни курсове

ОФЕРТИ/ТЪРГОВЕ

Оферти за бизнес партньорство


Бюлетин на Европейската мрежа в подкрепа на бизнеса Enterprise Europe Network

за търсене на партньори за търговско и производствено коопериране.
Включени са кратки резюмета на запитванията.
За да получите достъп до пълния текст на офертите или да заявите интерес,
моля, пишете  на e-mail: 
een@bcci.bg

За контакти: тел.: 02/ 8117 505, ~515, ~525

 

ПОРТУГАЛИЯ 
BOPT20171129001 
Фирма със солидни познания в областта на електрониката, дизайна и механиката търси партньорства с компании, които се нуждаят от разработването на електроника за своите продукти или производствен процес.

РУСИЯ
BORU20170904001
Производител на флорален мед търси търговски партньори, за да доставя флорален мед директно от пчелника (на едро, минималната доставка е 10 тона).

СЛОВАКИЯ
BOSK20171103002
Производител на иновативни и екологични термопомпи, които гарантират най-ефективен капацитет на полезно действие, търси дистрибутори.

СЛОВАКИЯ       
BOSK20171130001
Р
азработчик на патентована технология за пластмасови бутилки за многократна употреба, подходящи за промишлена употреба, предлага и специално разработена опаковъчна машина, пластмасови бутилки, специално фолио, които са подходящи за по-нататъшна употреба и изграждането на собствена рециклираща система, търси дистрибутори.

УКРАЙНА          
BOUA20170913002

Производител на керамични плочки и санитарен фаянс предлага широка гама от подови и стенни плочки и разнообразни санитарни изделия и търси дистрибутори.

ФИНЛАНДИЯ 
BRFI20171214001
Ф
ирма, специализирана в екологичен дизайн, търси доставчик или производител на пластмасови компоненти от пенопласт с кръгъл дизайн и диаметърът на компонента 90 мм. Желаната форма на сътрудничество е договор за производство или договор за подизпълнение.

ФИНЛАНДИЯ
BOFI20171213001

Производител на тъкани винилови настилки и плочки от специално разработени пластмаси, които правят настилките трайни, безопасни и лесни за поддръжка и използваеми както в домове, така и в обществени пространства, търси дистрибутори.

ЧЕХИЯ
BOCZ20171205001 

Разработчик и производител на високотехнологични научни инструменти, които отговарят на специфичните нужди от научноизследователска и развойна дейност в областта на електрониката, оптоелектрониката, микро-позициониращата автоматика, плазмената диагностика, вакуума и високоволтовите сектори се интересува от споразумение за търговско представителство и / или споразумение за предоставяне на услуги.

ЧИЛИ  
BOCL20151222001

Производител на биологични и ръчно изработени козметични продукти като кремове за лице, етерични масла, течни и естествени сапуни, шампоани и балсами и др., търси дистрибутори.

ЮЖНА КОРЕЯ
BOKR20171204001

Разработчик на приложения за виртуална реалност (VR) създаде симулации на VR за борба с пожарите които включват: виртуално преживяване на реалистични пожарни сцени, 7 различни сценария на пожарогасене, 2 сценария на евакуация при пожар, а също и наръчници за боравене с пожарогасител и спасително въже. Опитът за пожарогасене, придобит чрез VR осигурява обучение по безопасност и справяне с пожари в реални ситуации. Компанията търси дистрибутори.

ЮЖНА КОРЕЯ
BOKR20171130001

Производител на измервателни уреди като PotentioStat (измерва електронен ток), GalvanoStat (измерва напрежение) и електрохимична импедансна спектроскопия (измерва импеданс), които са от особено значение за производството на горивни клетки, батерии и електроди, търси дистрибутори.

-------------------------------------

За достъп до всички оферти посетете уеб-сайта на Enterprise Europe Network към БТПП: http://een-bcci.com/nameri-partnior/dostup-do-vsichki-oferti/    

НОВИНИ ОТ БТПП
АОБР сезира Комисията за защита на конкуренцията във връзка с цените на електроенергията
АОБР няма да участва в срещата по проблемите на енергетиката, насрочена от Министерството на енергетиката за днес, 24 януари
ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ
Национално участие в международна специализирана изложба за информационни и комуникационни технологии CeBIT 2018
11 – 15 юни 2018, гр. Хановер, Германия Още
ТЕРИТОРИАЛНО-АДМИНИСТРАТИВНО РАЗВИТИЕ
„Изкуствените“ общини и техните икономически последствия
Автор: Адриан Николов, Институт за пазарна икономика Още
ИНФОРМАЦИЯ ОТ СТИВ
Забрана за внос от България в Украйна на птици, птичи продукти и суровини
Свързана с регистрирано заболяване от високопатогенен птичи грип на територията на областите Добрич, Хасково, Сливен, Ямбол и Стара Загора Още
ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ
Пчеларство: евродепутати искат мерки срещу вноса на фалшив мед
Подобряване на тестването и засилване на инспекциите при вноса Още
ОФЕРТИ/ТЪРГОВЕ
Оферти за бизнес партньорство
Европейска мрежа в подкрепа на бизнеса Enterprise Europe Network Още
Покана за предoставяне на писмa за намерение за изпълнение на проект Prukljan
Разположен в района на гр. Скардин, Хърватия Още