Брой 193 (703), 08-10-2014
Ежедневен бюлетин
ISSN 1314-5320

Валутни курсове

ОФЕРТИ/ТЪРГОВЕ/КОНКУРСИ

Оферти за бизнес партньорство от EEN


ЕNTERPRISE EUROPE NETWORK
e-mail: een@bcci.bg
тел.: (02) 8117 505, 8117 525

08.10.14.01 ФРАНЦИЯ
Френска компания, специализирана в производството на морска сол, желае да разпространява продуктите си на нови пазари в Европа. Компанията търси посредници (вносители, дистрибутори или търговски представители).
Валидна до: 08/10/2015

08.10.14.02 ТУРЦИЯ
Турски производител на дрехи от висококачествен текстил (тениски , блузи, клинове, пижами и бельо), търси търговски представители, дистрибутори или фирми, нуждаещи се от подизпълнители. Произвеждат се предимно дрехи за жени.
Валидна до: 08/10/2015

08.10.14.03 ВЕЛИКОБРИТАНИЯ
Фирма от Великобритания, специализирана в подпомагане развитието на предприятия чрез обучения, насочени към бизнеса и отделни лица по управление и личностно развитие, търси партньори от други държави за започване на съвместна дейност. Фирмата разполага с 20-годишен опит в операционния мениджмънт. Обученията са съобразени с нуждите на клиента.
Валидна до: 08/10/2015

08.10.14.04 ВЕЛИКОБРИТАНИЯ
Фирма от Великобритания продава уникална мултифункционална модулна система за съхраняване на ски, сноуборд и подобни продукти. Фирмата желае да осъществи контакт с производители на куфари от Европа.
Валидна до: 08/10/2015

08.10.14.05 ЮЖНА КОРЕЯ
Фирма от Южна Корея търси технология за топлинна изолация за домашна употреба. Компанията се интересува от технологично партньорство или търговско споразумение с техническа помощ. Желаната технология трябва да има следните характеристики:

  • Задържане на 95% от топлината
  • Приложимост за външни прозорци на домове и постройки
  • Екологична
  • С ниски разходи.
    Валидна до: 01/10/2015

08.10.14.06 БРАЗИЛИЯ
Бразилска компания, специализирана в промотирането на по-здравословен и по-добър начин на живот, произвежда подсладители, шоколади, сладки и др. Фирмата търси търговци на дребно, дистрибутори и компании, желаещи да внедряват иновации и да заместят своите традиционни продукти със захар. Желаните партньори са: дистрибутори, търговски представители и производители, търсещи реципрочно производство.
Валидна до: 08/10/2015

08.10.14.07 ВЕЛИКОБРИТАНИЯ
Компания от Великобритания търси производители и доставчици на продукти от злато (гривни, обици, колиета и пръстени и др.), за да предложи внос на продуктите им във Великобритания и да бъде техен дистрибутор. Компанията желае да влезе в контакт и с фирми, които имат капацитет да станат нейни подизпълнители.
Валидна до: 08/10/2015

08.10.14.08 НОРВЕГИЯ
Фирма от Норвегия, произвеждаща помощно оборудване за инвалиди, търси доставчици от чужбина, за да намали цените на предлаганите продукти. Предприятието търси както подизпълнители за доставка на отделни части, така и партньори, произвеждащи основни части от оборудването. Финалното сглобяване и тестване ще бъде извършвано в Норвегия.
Валидна до: 08/10/2015

08.10.14.09 ЛАТВИЯ
Една от най-големите строителни компании в Латвия желае да си сътрудничи с предприятия, предлагащи подизпълнение за проекти в този сектор. Латвийската компания желае да си сътрудничи с подизпълнители, които вече са изпълнявали различни строителни проекти в труднодостъпни локации и централни части на градове с интензивен трафик. Желаният подизпълнител трябва да има опит в реконструиране и ново строителство на публични и търговски сгради (спортни центрове, здравноосигурителни институти и др.).
Валидна до: 08/10/2015

08.10.14.10 БРАЗИЛИЯ
Бразилска компания, предлагаща търговско представителство и консултации по международна търговия, търси фирми желаещи да навлязат на бразилския пазар. Компанията предлага подкрепа при изготвяне на маркетингови стратегии и при бюрократични изисквания за внос и износ. Търсеното партньорство е аутсорсинг или споразумение за предоставяне на услуги.
Валидна до: 08/10/2015

08.10.14.11 ИТАЛИЯ
Италианска изследователска организация търси партньори от университети или индустрията, с цел кандидатстване с общ проект по програма Хоризонт 2020, покана за набиране на проектни предложения: BG-07-2015 “Response capacities to oil spills and marine pollutions”. Целта на проекта е изследване, дизайн, развитие и демонстрация на нова концепция за разделяне на „масло-вода“. Организацията ще координира проекта и ще се занимава предимно с изследванията по време на проекта. Търсените партньори трябва да имат опит в разделянето масло-вода.
Валидна до: 08/10/2015

08.10.14.12 ИСПАНИЯ
Неправителствена организация от Испания, специализирана в енергийния сектор, дава препоръки за енергийно ефективни технологии/строителни материали чрез своята мрежа от строителни специалисти и дистрибутори. Организацията желае да допринесе за разпространението на нови продукти/технологии, а също така и да сподели практични познания чрез участие в научноизследователски проекти. Иновацията трябва да допринесе за подобряване на енергийната ефективност и икономии при реставрирането и строителството на сгради.
Валидна до: 08/10/2015

 

 

 

НОВИНИ ОТ БТПП
БТПП представи в Австрия мобилно приложение „БГ Баркод“
Партньорска среща на националните организации GS1 на България и Австрия Още
Новоназначеният посланик на Кипър у нас посети БТПП
Очаква се бизнес мисия на кипърски предприемачи в България Още
Покана за участие в Икономически форум Австрия-България, 31 октомври, София хотел Балкан
Възможности за срещи с водещи австрийски фирми Още
БТПП с грижа към децата от SOS Детски селища България
Дарителска кампания под надслов „Подкрепа в настоящото. Шанс за бъдещето!“ Още
Новорегистрирани търговски представителства на чуждестранни лица
ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ
Хранителната индустрия днес и утре – отново на фокус в София
Международни специализирани изложби МЕСОМАНИЯ, СВЕТЪТ НА МЛЯКОТО, БУЛПЕК, САЛОН НА ВИНОТО и ИНТЕРФУД И ДРИНК Още
ИКОНОМИКА - АНАЛИЗИ, ПРОГНОЗИ
Проф. Митко Димитров, БАН: реални реформи, за да има икономически растеж
Международна конференция „Икономически растеж: Стимули и ограничители" организира Институтът за икономически изследвания при БАН Още
БАНКИ, КРЕДИТИРАНЕ
От октомври 2014 г. фирмите могат да се възползват от изгодни условия за кредитиране на иновативни идеи
УниКредит и Европейския инвестиционен фонд подписаха гаранционна схема за пет държави от региона на ЦИЕ Още
ПРОГРАМИ И ПРОЕКТИ
Готови са финалните одитни доклади по ОП „Околна среда“ и ос 3 на ОП „Регионално развитие“
Надежди за възстановяване на спрените евросредства до края на октомври Още
ОФЕРТИ/ТЪРГОВЕ/КОНКУРСИ
Оферти за бизнес партньорство от EEN