Брой 3 (1515), 04-01-2018
Ежедневен бюлетин
ISSN 1314-5320

Валутни курсове

НОВИНИ ОТ БТПП

Покана за участие в СЕКЮРИТИ ЕКСПО 2018


От 7 до 10 март в Интер Експо Център - София ще се проведе 25-та Международната специализирана изложба и семинар за охрана, сигурност, безопасност СЕКЮРИТИ ЕКСПО 2018. Изложбата се организира в партньорство между Българската търговско-промишлена палата и Интер Експо Център и традиционно се провежда под патронажа на Министерството на вътрешните работи.

Сигурността и безопасността се превърнаха в глобално предизвикателство и основна грижа за всеки човек и организация. СЕКЮРИТИ ЕКСПО предоставя отлична възможност за българските и международни производители и търговци на оборудване за сигурност, да се възползват от предимствата от този пазарен потенциал. Изложбата обединява големи и малки международни и местни изложители да покажат най-новите технологии, иновации и развитие в бранша.

СЕКЮРИТИ ЕКСПО обхваща всички аспекти на сигурността: пожароизвестяване, пожарогасене, видеонаблюдение, CLOUD инжeнерство: IP и мрежи, IT и комуникации, контрол на достъп, биометрия, антитерористични средства, периметрова защита, защита на критична инфраструктура, алармени системи, защита на пренос на данни, Big Data, М2М услуги, оборудване на "интелигентни сгради", физическа охрана, специализирани автомобили и техника.

За поредна година СЕКЮРИТИ ЕКСПО ще се проведе паралелно с Българска строителна седмица - форум за енергоефективно, екологично и функционално строителство.

Заявки за участие:
БТПП, Отдел "Панаири и изложби"
02/981 66 26, 8117 428
E-mail: fairs@bcci.bg

Допълнителна информация за събитието, участници, семинарна програма, новини и др.: www.securityexpo.bg

 

НОВИНИ ОТ БТПП
Безработицата у нас е една от най-ниските на Балканите
Значителен ръст на икономическата активност и заетостта, продължаващ спад на безработицата Още
Покана за участие в СЕКЮРИТИ ЕКСПО 2018
Международната специализирана изложба и семинар за охрана, сигурност, безопасност, 7 - 10 март 2018, Интер Експо Център - София Още
Нови членове на Палатата
ИКОНОМИКА - АНАЛИЗИ, ПРОГНОЗИ
Публикуван е месечният обзор за развитието на българската икономика
Представена е динамиката на основните макроикономически индикатори Още
ЕЛЕКТРОННИ УСЛУГИ
Министерството на правосъдието ще предоставя по служебен път електронни свидетелства за съдимост за неосъждани лица
Няма да се събира държавна такса, а срокът за получаване на свидетелството е до 3 работни дни Още
ОБЩЕСТВЕНИ ПОРЪЧКИ
Проверката на технически спецификации при извършване на предварителен контрол от Агенцията по обществени поръчки ще се осъществява от външни експерти
ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ
Международни панаири, изложби, форуми