Назад

Полезни ръководства в областта на винения маркетинг по проект „WINEBIZZ"Ямболската търговско-промишлена палата,  в партньорство с  Център за подпомагане на инвестициите, Армения изпълняват проект „WINEBIZZ - насърчаване на търговските взаимоотношения и сътрудничество в лозаро-винарския сектор между български и арменски фирми и бизнес подпомагащи организации” (ENI/2019/411-865 – EU4BCC, ID1002), с подкрепата на проект EU4Business: Connecting Companies (ENI/2019/411-865 – EU4BCC), който се управлява от EUROCHAMBRES и се финансира по инициативата EU4Business на Европейския съюз.

Проектът има за цел да улесни търговията между Европейския съюз и страните от Източното партньорство в лозаро-винарския сектор, да подобри конкурентоспособността на сектора и да даде възможност за установяване на партньорства между българския и арменския бизнес от лозаро-винарската индустрия.

Във връзка с темата на проекта, бяха създадени два много полезни обучителни наръчника:

     ► Наръчник „Винен Маркетинг“ - представя полезна информация и насоки в областта на  маркетинга на вино - добри практики и напътствия как фирмите от винения бранш да достигнат до най-подходящите клиенти. Наръчникът е изготвен на английски, български и арменски език. Може да го намерите чрез следните линкове:

Наръчник „Винен Маркетинг“ на български език

Наръчник „Винен Маркетинг“ на арменски език

Наръчник „Винен Маркетинг“ на английски език

В офисите на двата партньора по проекта: Ямболска търговско промишлена палата ( България, Ямбол 8600, Г.С.Раковски 1) и Център за подпомагане на инвестициите- Enteprise Armenia (Армения, Ереван 0010, ул. 5A Mhermkrtchyan) може да намерите и отпечатани екземпляри на националните езици.

► Ръководство „Как да продаваме вино в Европейския съюз“ – представящо информация относно насоки за съответствие с енологичните изисквания на Европейския съюз и добри примери, етикетиране и представяне, изисквания за безопасност. Ръководството е подготвено на английски и арменски език.

Ръководство „Как да продаваме вино в Европейския съюз“ на английски език

Ръководство „Как да продаваме вино в Европейския съюз“ на арменски език