Брой 155 (1419), 15-08-2017
Ежедневен бюлетин
ISSN 1314-5320

Валутни курсове

ПРОГРАМИ И ПРОЕКТИ

Удължен е срокът на конкурса за външни оценители по Първа покана на Съвместната оперативна програма „Черноморски басейн 2014-2020”


Съвместният технически секретариат обяви конкурс за избор на външни оценители, които да подпомогнат извършването на оценка на качеството (техническа и финансова оценка) на подадените проектни предложения по Първа покана за набиране на проектни предложения по програмата.
 
Предвижда се да бъдат сключени договори с 16 външни оценители с различна тематична експертиза (предприемачество, туризъм, култура, рибарство, аквакултури, хранително -вкусова промишленост, агро-индустрия, околна среда) съобразно приоритетни оси на поканата.
 
Удължен е крайният срок за подаване на заявления във връзка с обявения конкурс относно подадените проектни предложения по Първа покана за набиране на проектни предложения по програмата.

Новият срок за кандидатстване е удължен до 22 август 2017 г., 23:59 часа. Заявленията се подават на имейл адрес: recruitment@adrse.ro .

Всички други условия остават непроменени.

Пакетът с документи за кандидатстване може да бъде изтеглен тук.

НОВИНИ ОТ БТПП
БТПП организира бизнес делегация, която ще посети международното изложение WATEC в Тел Авив, в периода 11 – 15 септември 2017 г.
Срокът за заявяване за участие е 24 август /четвъртък/ 2017 г. Още
16-18 август: Палатата ще вземе участие в 86-то Международно изложение на Измир
По време на Бизнес дните ще бъде предоставена и възможност на гостуващите делегации да представят инвестиционните възможности и бизнес климата на своите държави Още
НОВИНИ ОТ СТИВ
СТИВ –Бейрут информира, че в периода 29.11 – 03.12.2017 г. ще се проведе изложение Art Of Living 2017
ПРОГРАМИ И ПРОЕКТИ
Удължен е срокът на конкурса за външни оценители по Първа покана на Съвместната оперативна програма „Черноморски басейн 2014-2020”
Новият срок за кандидатстване е до 22 август 2017 г. Още
ЗА ОБЩЕСТВЕНО ОБСЪЖДАНЕ
МФ предлага промени в данъчното законодателство за намаляване на административната тежест върху гражданите и бизнеса
НОВИНИ ОТ РЕГИОНАЛНИ ПАЛАТИ
Безплатна дигитална обучителна платформа за унаследяване на семейния бизнес
Проектът, финансиран по програма Еразъм +, на Европейската комисия, представя безплатна онлайн платформа за обучение Още
ОФЕРТИ/ТЪРГОВЕ
Оферти за бизнес партньорство
ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ
Покана за участие в международен форум и двустранни срещи за бизнес сътрудничество в сектор „Храни“ - „Marketplace Austria Food 2017“