Назад

Новият ни търговски представител в Египет посети БТПП


Георги Недялков, новоназначен търговски представител на България в Египет, посети БТПП и разговаря с главния секретар Васил Тодоров. Срещата се осъществява преди официалното му отпътуване за Кайро. Обсъдено бе развитието на двустранните търговско-икономическите отношения. Обменена бе информация за успешни партньорства и позиции в стокообмена с потенциал за растеж.

Търговското аташе информира за интерес от страна на египетските бизнес среди към създаване на смесен бизнес съвет между двете страни. БТПП последователно подкрепя сформирането на двустранни бизнес формации, които допълнително улесняват връзките между фирми от съответните страни и региони.

Договорено бе БТПП да продължи да разпространява информация от Египет, свързана с предстоящи търгове и проекти, митнически режим, оферти за търсене и предлагане на стоки, услуги и  технологии.

Интерес за участие в смесения бизнес съвет можете да заявите на имейл: irelations@bcci.bg, дирекция “Международно сътрудничество и международни организации” при БТПП.