Назад

Цветан Симеонов връчи големите награди в конкурса Career Show Awards 2023



На церемония в Зала Арена София връчиха наградите на победителите в Career Show Awards 2023 – водещи награди за най-добър работодател на България. За отличие в тазгодишното издание бяха подадени над 400 кандидатури във всички над 80 подкатегории, разпределени в областите: най-добър работодател, ангажираност и иновации, employer branding и събития, здраве и екология, управление и екипи, HR услуги и любим работодател.

Председателят на БТПП Цветан Симеонов бе част от експертното жури за оценка на номинациите. „За нас е изключителна чест, че г-н Цветан Симеонов стана част от екипа на журито в Career Show Awards 2023. Винаги се стремим да си партнираме с професионалисти на високо ниво, които могат да допринесат за развитието на работната среда у нас”, споделя Симона Харизанова, съосновател на Career Show.

Председателят на БТПП връчи награди в различни категории на фирмите: SOUDAL, StorPool Storage, Talent Group, TRANSPRESS (член на БТПП), Vivacom, Yettel (член на БТПП), Загорка АД (член на БТПП), Интерагри България АД, Карготек България, Карлсберг България (член на БТПП).

Career Show Awards e ежегоден конкурс, отличаващ водещи практики в човешките ресурси и работодателската марка. БТПП е институционален партньор на събитието.

Всички победители  в Career Show Awards 2023 ТУК

Топ 100 най-добри работодатели в България 2023 – класацията ТУК