Назад

4-ти форум „Пътят на коприната - Тбилиси“, под надслов „Свързани днес, устойчиви утре“


Грузинската търговско-промишлена камара  информира за предстоящ 4-ти форум „Пътят на коприната - Тбилиси“, под надслов „Свързани днес, устойчиви утре“, който ще се проведе в Тбилиси, Грузия на 26-27 октомври 2023 г. Форумът се организира под патронажа на министър-председателя на Грузия Иракли Гарибашвили.

Форумът цели да насърчава международното бизнес сътрудничество и се превръща в едно от знаковите събития за бизнес общности от различни части на света. Ще събере  над 2000 бизнес общности от цял свят, високопоставени служители, търговски камари, международни организации за изграждане на платформи за международна комуникация и сътрудничество, за укрепване на икономическите връзки и насърчаване на устойчивото развитие.

Форумът  е международна платформа за многостранен диалог между висши политици, бизнес и обществени лидери за обсъждане на общи предизвикателства на страните, за намиране на решения, които оказват силно въздействие върху региона и световната икономика, ще проучи различни възможности, както и предизвикателства в областта на търговията, инвестициите и технологиите.

В случай на интерес  към това събитие, регистрирайте се на следния линк: www.tbilisisrf.gov.ge