Брой 221 (1485), 17-11-2017
Ежедневен бюлетин
ISSN 1314-5320

Валутни курсове

НОВИНИ ОТ БТПП

БТПП подготвя “Календар на панаирите и изложбите в България 2018”


БТПП подготвя “Календар на панаирите и изложбите в България 2018” - единствено реномирано издание-справочник  за панаирно-изложбените събития в страната. Заинтересованите фирми могат да включат свои събития и реклами.  

Календарът съдейства на българските и чуждестранни фирми при избора им на прояви, в които да участват и посетят и дава изчерпателна информация за всички панаири, изложби, салони, базари, фестивали и други прояви, провеждани в България, което отговаря на големия интерес и запитвания както от страната, така и от чужбина.

С включването си в “Календар на панаирите и изложбите в България 2018” ще достигнете до точната целева група от фирми с висока активност в тази област. Информацията, публикувана в Календара, е от първа необходимост при планиране участието на фирми в панаири и изложби, за корпорациите с международна дейност, за дейностите по планиране и поръчки, за организаторите на презентации и търговски мероприятия, туристически агенции, авиокомпании и др. по целия свят.

Календарът се разпространява в търговски палати в България и чужбина, дипломатически и търговски мисии, държавни институции, браншови съюзи; по време на панаири и изложби; бюрата за съдействие и развитие на търговията; консултантски и маркетингови фирми и др.; предоставя се при провеждането на български и чуждестранни бизнес делегации и международни форуми.

Информацията се публикува в съкратен вариант и в интернет сайт на Календара на страницата на БТПП на адрес: http://www.bcci.bg/fairs/calendar/

Заинтересованите фирми могат да се включат в Календара с реклама. Условията за участие можете да видите тук. Срок за подаване на заявки – 4 декември 2017год.

За допълнителна информация: БТПП – Център за фирмено обслужване, Отдел „Панаири и изложби”, e-mail: fairs13@bcci.bg;  или тел.: 02/8117 428.

 

НОВИНИ ОТ БТПП
В БТПП ще бъдат представени възможностите за участие в „Балкански базар" в Индия
Базарът е планиран за март 2018 г. , в градовете Делхи и Чандигар Още
БТПП подготвя “Календар на панаирите и изложбите в България 2018”
Заинтересованите фирми могат да включат в изданието свои събития и реклами Още
НОВИНИ ОТ РЕГИОНАЛНИ ПАЛАТИ
Кюстендилската ТПП организира поредица от обучения
За изграждане и повишаване на капацитета за конкурентоспособност и иновативност на МСП от трансграничен регион България-Македония Още
ИКОНОМИЧЕСКА ПОЛИТИКА
Прегрява ли икономиката?
Автор: Десислава Николова, Институт за пазарна икономика Още
ДАНЪЦИ, ТАКСИ, ФИНАНСИ
3 млрд. лв. вече не са в касите на фирмите след проверките на НАП
Компаниите с големи касови наличности могат да признаят грешките си до края на годината Още
ЗА ОБЩЕСТВЕНО ОБСЪЖДАНЕ
Законопроект за ратифициране на Конвенция № 131 на МОТ относно определяне на минималната работна заплата
Сериозна стъпка при въвеждането на международни трудови стандарти в областта на заплащането в националното законодателство Още
АНАЛИЗИ, ПРОУЧВАНИЯ
Резултати от Доклада на Българската академия на науките относно възможността за реализация на активите на АЕЦ „Белене“
ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ
Специализирано изложение за български производители на вина, спиртни напитки и храни Sofia Wine & Spirit Fest 2017
1-3 декември 2017 г.,ЦУМ, София Още