Брой 41 (1305), 28-02-2017
Ежедневен бюлетин
ISSN 1314-5320

Валутни курсове

НОВИНИ ОТ БТПП

Уникални инфрачервени мини камери за денонощно наблюдение от UNIVIEW - сред новостите на СЕКЮРИТИ ЕКСПО 2017


Ланком България ще представи някои от интересните модели на IP камерите с марката Uniview, сред които са новите модели от серията Mini, както и много други модели на марката, подходящи за вътрешен и за външен монтаж с множество възможности и съвременни функции. Сред тях са новата функция "Smart", която позволява преброяване на обекти, Face Detection, пресичане на линия, движение на обект и др., поддръжката на WDR (Wide Dynamic Range) технология, видео компресия H.265, IR Cut филтър, ефективна компресия на записа 30fps, автоматичен фокус, антиотражателно стъкло и мн. други, които гарантират записа на изображения с безкомпромисно качество.

Интерес предизвиква и IP инфрачервена мини камера Fisheye IPC868ER-VF18, 12 MP с 360-градусово панорамно изображение и 20m IR за денонощно наблюдение и запис, вграден слот за SD карта, аудио, микрофон и говорител, ePTZ управление, водо- и удароустойчива.

Едни от най-интересните модели на марката Uniview в момента са новото поколение 4MP Smart IP камери с H.265, висока резолюция и хардуерен WDR 120dB,  които са създадени за денонощно видеонаблюдение с вграден IR. Всичките камери на Uniview от серията Bullet идват с водонепромокаеми алуминиеви корпуси, а много от моделите "купол", в допълнение на това, са устойчиви и на удари.

Ланком България ще демонстрира по една от най-интересните модели в класа си IP камери на Uniview, от бюджетен тип до най-висок клас камери, специално разработени за всяка нужда – домакинства, малки, средни и големи компании, нуждаещи се от видеонаблюдение.

Някои от моделите цифрови видеорекордери на Uniview също ще бъдат представени на изложението. Например, моделът NVR304, който е с компактен размер и елегантен дизайн, H.265, до 12 MP, USB3.0 порт за по-бърз трансфер при сваляне на записи, възможност за включване на до 4 бр. х 8TB твърди дискове, HDMI/VGA, RJ45, RS485 портове, безвентилаторно охлаждане, осигуряващо напълно безшумна работа, отлична поддръжка на ниски температури, както вътре в кутията, така и на самия процесор, водоустойчив тъч панел и др.

Всичко това и много други от продуктите на Ланком България открийте в зала 1, щанд D6.

СПОКОЙСТВИЕТО Е ВЪПРОС НА ИЗБОР. Направете своя избор на единственото по рода си изложение за охрана и сигурност СЕКЮРИТИ ЕКСПО 2017 в Интер Експо Център – от 15 до 18 март.

 

НОВИНИ ОТ БТПП
БТПП участва в дискусия „Нужна ли е данъчна реформа в Република България“
Цветан Симеонов: Увеличението на минималната заплата е добре да се балансира с намаляване на данъците или осигуровките, плащани от работодателите Още
Състезание по международен търговски арбитраж и международно търговско право - 10-12 март в БТПП
С инициативата се поставя началото на поредица от събития по отбелязване на 120-годишнината на Арбитражния съд при БТПП Още
Уникални инфрачервени мини камери за денонощно наблюдение от UNIVIEW - сред новостите на СЕКЮРИТИ ЕКСПО 2017
Посетете единственото у нас изложение за охрана и сигурност СЕКЮРИТИ ЕКСПО в Интер Експо Център – от 15 до 18 март Още
ПРОГРАМИ И ПРОЕКТИ
Фондът на фондовете отвори процедури за над 80% от средствата по ОПИК 2014-2020 за дялови и квази-дялови финансови инструменти
Фондът ще инвестира в МСП с потенциал за растеж и в зряла фаза на развитие Още
БЕЗОПАСНОСТ НА ТРУДА
Оценка на риска с дрон получи награда за иновация в областта на безопасност и здраве при работа
В конкурса "Годишни национални награди по безопасност и здраве при работа" Още
ТЪРГОВСКИ РЕГИСТЪР
Агенцията по вписванията публикува справка за търговци в производство по несъстоятелност
За периода 1 януари 2008 г. – 31 декември 2016 г. Още
ИНФОРМАЦИЯ ОТ СТИВ
Баварски фирми в областта на мехатрониката и автоматизацията
От административни области Швабия (център Аугсбург), Средна Франкония (Нюрнберг) и Горна Бавария/Мюнхен Още
ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ
Международни панаири и изложби 2017