Брой 226 (1490), 24-11-2017
Ежедневен бюлетин
ISSN 1314-5320

Валутни курсове

НОВИНИ ОТ БТПП

До 26 ноември - Фестивал на сладките и тестени изкушения в ЦУМ, София


Посланици и търгoвски представители разглеждат изложението

Днес в ЦУМ - София бе открито второто издание на Фестивал на сладките и тестени изкушения.  На официалното откриване председателят на Палатата бе придружен от дипломати и представители на медиите. Те разговаряха с изложителите, запознаха се и опитаха предлаганите хранителни продукти.

До 26 ноември ви очакват много изненади, томболи с награди, вкусни и привлекателни предложения, специални намаления и дегустации.

Elizabeth luxury chocolate представя своята зимна колекция, в която има за  всеки стил и вкус изкушаващо предложение. Специално за фестивала  са  подготвени  подбрани  сетове и мраморни торти  за предстоящите празници. За първи път на щанда ще откриете шоколад на плочки, вдъхновен от луксозните бонбониери. За посетителите има томбола с три лимитирани  сета, които ще бъдат поднесени като комлимент от фирмата в последния ден от изложението. Всеки закупил бижу от щанда на Elizabeth luxury chocolate ще има  възможност да спечели, а всеки посетител ще може да опита шоколада, от който са изработени бонбоните.

MARTINES caffe предлагат четири нови вида кафе, които посетителите имат възможността да дегустират и закупят на промоционални цени. Освен на сортовете от Перу и Етиопия, ще може да се насладите и на кафе и от: Индонезия, Коста Рика, Танзания и Папуа Нова Гвинея.

Готови смеси за готвене, декорации, оцветители, шоколадови кувертюри, аромати и всичко, което е нужно, за да се почувствате като най-добрите сладкари ще намерите на щанда на Сладката къща, където има и постоянна дегустация на тарталети в рамките на изложението!

Истинският вкус на Куба на щанда на La Cubanita! Очаква ви арсенал от превъзходни шоколадови бонбони, вкусни торти и кодови названия за мигове екзотична наслада, като „Бианко-Неро”,  „Дзупа Инглезе” и още, и още...

Изненади, предоставени от Healthy Food & Drinks очакват всички посетители, дошли между 10.30 и 11.30 часа през трите дни на феста. Фирмата представя протеинови и здравословни десерти, а на щанда й има постоянна дегустация на част от продуктите им.

Заповядайте да опитате от уникалните 100% натурални билкови безалкохолни напитки с марка BESST на щанда на Биодринкс ООД, където ще получите и информация за функционалното въздействие на билковите композиции, които се намират под формата на течен билков екстракт в капачките на напитките.

На щанда на Бизнес Къща ООД, посетителите могат да си направят диагностика с биоскенер - квантов анализатор – над 150 физически показатели като витамини и минерали, мазнини, мускулна маса, кръвна захар, костна плътност, функции на органи като сърце, черен дроб и др. Уредът отчита ранни признаци на клетъчна промяна в органите и тъканите. Всеки ден от 14 до 16 часа, фирмата предлага безплатна диагностика! През останалото време диагностиката е на промоционална цена за периода на изложението. Фирмата предлага и специализирани здравословни, диетични и диабетични хранителни продукти.

Изложението е насочено както към крайни клиенти, така и към търговци и други професионалисти от бранша. Работното време е от 10.00 до 19.00 ч.

Пълна информация, списък на изложителите и новини можете да видите на сайта SofiaDessertFest

Участвайте в играта на  Фейсбук страницата на изложението, ако искате да спечелите билет за безплатен вход.

НОВИНИ ОТ БТПП
До 26 ноември - Фестивал на сладките и тестени изкушения в ЦУМ, София
Много изненади, томболи с награди, вкусни и привлекателни предложения, специални намаления и дегустации Още
Заключителна конференция в сектор туризъм по проект ALL Now
28 ноември от 9:30 часа в БТПП Още
Нови членове на Палатата
ПАЗАР НА ТРУДА
Чуждестранните работници и българската икономика
Автор: Явор Алексиев, Институт за пазарна икономика Още
ИНВЕСТИЦИИ В БЪЛГАРИЯ
Представители на най-големия индустриален съюз в Европа идват на посещение в България за проучване на възможности за инвестиции
Делегация на Съюза на производителите на машини и съоръжения е на посещение у нас Още
ПРОГРАМИ И ПРОЕКТИ
Комитетът за наблюдение на ОПДУ обсъди с неправителствени организации напредъка в административната реформа и електронното управление
ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ
Програма за данъчно обучение започна в целия ЕС
С участието на 16 данъчни администрации от ЕС, включително България Още