Брой 207 (717), 28-10-2014
Ежедневен бюлетин
ISSN 1314-5320

Валутни курсове

НОВИНИ ОТ БТПП

Покана за включване в бизнес делегация до Тел Авив, Израел, 9 - 13 ноември 2014 г.


Българската търговско-промишлена палата и Посолството на Държавата Израел в София отправят покана за участие в бизнес делегация по повод Третата Международна конференция и изложение за вътрешна сигурност (The 3rd International Homeland Security Conference), която ще се проведе в периода 9-12 ноември 2014 г. в Тел Авив, Израел. В рамките на събитията са включени семинари и панелни дискусии, представяне на най-добрите и доказани технологии следващо поколение системи в индустрията на сигурността. Предоставят се възможности за срещи с колеги и потенциални партньори чрез формални и неформални срещи.

Участие в конференцията и панаира ще вземат водещи международни експерти, ръководители и представители в областта на кибер сигурността; защитата на инфраструктурни обекти, включително петролни и газови добивни и преносни мрежи; подготовката и управлението на бедствени ситуации; градската сигурност; антитерористичната дейност и др.

По предварителни разчети таксата за участие в бизнес делегацията възлиза на 1740 щ.д и включва самолетен билет, 4 нощувки, вътрешен транспорт, вход за изложението, участие в двустранните срещи, обеди по време на изложението, демонстрации, туристическа програма, медицинска застраховка и организационна такса.

Фирмите, които имат желание да участват в състава на бизнес делегацията, следва да изпратят попълнена приложената регистрационна форма на електронна поща: irelations@bcci.bg и да заплатят необходимата сума в лева или равностойност в щ.д. по курса за деня  в  срок до 30 октомври /четвъртък/.

След регистрация БТПП ще предостави каталог с изложителите в HLS – 2014 и инструкции как да бъдат заявени двустранните срещи.

За повече информация: Дирекция „Международно сътрудничество и международни организации”, БТПП, тел.: 02/8117 421 и 8117 489.

         Приложения:

 

НОВИНИ ОТ БТПП
Третото търговско изложение „ДОВЕРЕТЕ СЕ НА БЪЛГАРСКОТО” се открива в края на седмицата
Над 100 български производители и търговци ще представят продукцията си - храни, напитки, козметични продукти, облекло, обувки, чанти, детски артикули, стоки за бита Още
Покана за включване в бизнес делегация до Тел Авив, Израел, 9 - 13 ноември 2014 г.
Участие в Третата Международна конференция и изложение за вътрешна сигурност Още
Нови членове на Палатата
МЕЖДУНАРОДНА ТЪРГОВИЯ, ПАЗАРИ
Български онлайн МОЛ в Китай
БКТПК започва набирането на български фирми, желаещи техните продукти да бъдат търгувани в Online Bulgarian Shopping Mall Още
ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ
Пето национално изложение „Изобретения, Трансфер, Иновации”
6 - 8 ноември 2014 г., София, НДК, Мраморно фоайе Още
БИЗНЕС СРЕДА
НСИ: По-неблагоприятен бизнес климат през октомври в промишлеността и търговията на дребно
В същото време притокът на поръчки в промишлеността през последните три месеца нараства - очаква се по-висока производствена активност до края на годината Още
ТРУД И ЗАЕТОСТ
Оценка на ефекта на активните политики на пазара на труда
Почти 60% от участвалите в програми и мерки за заетост на МТСП са намерили работа след това Още
ИНОВАЦИИ, НАУКА
Първият хуманоиден робот, създаден чрез триизмерен печат и изцяло с отворен код
Предназначен е не само за учени и инженери — неговите създатели искат да го включат в професионалното обучение и да дадат възможност на учащите да експериментират Още
ОФЕРТИ/ТЪРГОВЕ/КОНКУРСИ
Търг в Индия за изграждане на инфраструктура