Назад

БГ Баркод: медовина


Фирма „Бий Бери“ ООД е компанията, въвела най-много продукти в електронния каталог БГ Баркод за седмицата 27 ноември – 1 декември 2023 г.

Идеаторът на „Бий Бери“ ООД и бранда KOSHERITE, Емил Балашков, основава фирмата през 2017 г. с цел професионалното производство на медовина с нова модерна визия. Медовината е съвсем логичен избор, като се има предвид, че в семейството му има традиции както в пчеларството, така и в производството на вино. За направата на медовината се използва пчелен мед собствено производство, добит от пчелини, разположени в централна част на Мизия. KOSHERITE се произвежда по оригинална рецепта, при която пчелният мед не се подлага на различни термични обработки. През 2019 г. продуктът им, следствие от алкохолна ферментация на български пчелен мед в съчетание с цветове на Rosa damascena, получава награди за иновация и за дебют и принос в обогатяването на международната изложба за лозарство и винарство „Винария 2019“.

Информация за продуктите на „Бий Бери“ ООД, съобразена с изискванията на Регламент 1169/2011,  е попълнена директно от производителя и може да се намери в електронния каталог  БГ Б­­аркод.

Фейсбук: https://www.facebook.com/gs1bulgaria/