Назад

ICAP CRIF Bulgaria награди компаниите “TRUE LEADERS”

За единадесета поредна година инициативата TRUE LEADERS на ICAP CRIF в България награждава всички български компании, лидери в своя сектор от икономиката, които едновременно отговарят на няколко обективни критерия

ICAP CRIF Bulgaria, част от бившата ICAP, group of companies - най-голямата Група за бизнес информационни услуги в Югоизточна Европа, а от 23 Декември 2021г. след придобиване, стана част от Международната група CRIF, разположена на 4 континента, за единадесета поред година отличава водещите компании в България, с наградите “TRUE LEADERS”.

Събитието се състоя на 7 декември 2023г. в Балната зала на Гранд Хотел Милениум София. TRUE LEADERS компаниите бяха наградени по време на официална церемония, в присъствието на повече от 250 представители от водещи български и международни компании, както и представители на търговски камари и браншови организации.

Инициативата TRUE LEADERS отличава всички компании, лидери в сектора, в който оперират, отговарящи едновременно на няколко измерими и обективни критерии (според официално публикувани данни), без намесата на субективното мнение на жури или на резултати от публично проучване. Наградените компании отговарят на следните критерии:

  • са сред 300-те най – печеливши компании по EBITDA за 2022
  • са запазили или увеличили броя на своя персонал (2022 спрямо 2021)
  • имат висока кредитна оценка (ICAP CRIF Credit Score А1 – B2)
  • са лидер в своя сектор.

Имената на отличените 86 компании, подредени по азбучен ред, без да представлява класация – ТУК