Назад

БГ Баркод: съвършенство, събрано в бурканче


БГ Хайв ООД е основана от експерти и професионалисти с опит в индустрията за бързооборотни стоки, обединени от любовта си към природата и здравословния начин на живот. Под шашката на компанията се позиционират три бранда, един от които е Три Лъжици за производство на сладка и лютеници. Производствената база е разположена в гр. Пловдив. От първостепенна важност за „Бг Хайв“ ООД е високото качество, като следват стриктен контрол на всички входящи суровини с помощта на акредитираните европейски лаборатории Intertek и QSI. Компанията има разработени процеси и процедури по системата HACCP и притежава биологичен сертификат, а през 2022 е сертифицирана по IFS Food.

Информация за продуктите на Три Лъжици вече може да бъде намерена и в електронния каталог БГ Баркод, а потребителят може лесно да прочете повече за различните видове с едно сканиране на баркода върху етикета посредством мобилното приложение БГ Баркод. Той е универсален каталог за стоки от всички категории и позволява събиране и съхранение на структурирани и надеждни продуктови данни, включително снимки и  360° анимация, въведени директно от производителите и собствениците на търговски марки.

За фирмите, които не разполагат със снимки на продуктите, GS1 България информира, че извършва професионално заснемане на продукти. За повече информация: тук

Повече информация за каталога БГ Баркод тук

Следете GS1 Bulgaria и във Фейсбук: https://www.facebook.com/gs1bulgaria/