Назад

Мениджър организира VI годишен форум ,,Отговорно производство и търговия”


На 28 март 2024 г. в Capital Fort списание „Мениджър“ ще събере на едно място производители от леката индустрия, представители на FMCG и Retail компании и експерти, за да предложат бизнес визия за развитие в сектора на фона на значими предизвикателства и трансформационни тенденции в глобална и национална среда. Шестият годишен форум на „Мениджър“ разширява своя обхват като теми и участници в контекста на ескалиращите изисквания за конкурентоспособност на производители и търговци както на вътрешния, така и външния пазар, и се фокусира върху критични въпроси като икономическа несигурност, нови регулации и интегриране на технологии в услугите.

Регистрацията за предстоящия 6-ти годишен форум „Отговорни производители“ е отворена.

Храни и напитки - трансформация и адаптация е темата на първия панел. В него ще се търсят отговори на въпросите, свързани с управление на качеството във хранително-вкусовата промишленост при нарастващи изисквания на потребителите и необходимостта от ефективни сценарии за продажба. Как се гарантира качеството на храните, когато БДС отпада? Как да се отговори на нарастващо търсене при по-високи производствени цени? Допълнителна административна тежест ли е Наредбата за стоки с висок фискален риск? Как се гарантира устойчивост във взаимоотношенията производители – търговци?

E-commerce - стойност на всяка цена е фокусът на втория панел. Ще бъдат обсъдени технологичните иновации, персонализацията на онлайн пазаруването и актуалните тенденции в онлайн търговията като водещи фактори за промяна в търговията в глобален мащаб.

Третият панел е посветен на Експортната сила на България. В него ще бъдат представени стратегии за успешна експанзия на чужди пазари, добри практики в експлоатирането на конкурентните предимства на българската продукция и възможностите - както за бранд позициониране, така и за изграждане на положителен имидж на страната в подкрепа на бизнес климата за наши компании зад граница и у нас.

VI годишен форум ,,Отговорно производство и търговия” е със свободен достъп срещу предварителна регистрация, която можете да направите тук. В страницата на събитието ще получите и повече информация за темите и участниците в дискусиите.

Генерален партньор: Kaufland.

Институционални партньори:
БСК, Сдружение ,,Храни и напитки“,
ИАНМСП,  Френско-Българска търговска и индустриална камара; Нидерландско-Българска бизнес асоциация; Българска търговско-промишлена палатаГермано-Българска индустриално-търговска камара.

Медийни партньори:
БНТ, dir.bg.