Назад

Международен панаир на занаятите и изкуствата "Булгарика"


БТПП информира всички свои членове и партньори, че на 1 aвгуст 2021 г. в 20.00 ч. се открива най-голямото арт изложение в България- МЕЖДУНАРОДНИЯТ ПАНАИР НА ЗАНАЯТИТЕ И ИЗКУСТВАТА „БУЛГАРИКА“.

Международният панаир на занаятите и изкуствата “Булгарика” се провежда всяка година от 1 до 21 август в Морската градина на гр. Варна- между "Морско казино" и Сцена "Раковина".

През 2021 г., панаирът ще се проведе за 25- ти път.

Съчетаващ в себе си традициите и съвремието в изкуството, Международният панаир на занаятите и изкуствата „Булгарика“, е място за изява на едни от най-добрите автори в областта на изящното и приложно изкуство, художествените занаяти, музиката.

Демонстрациите на авторските умения дават възможност на посетителите да наблюдават на живо създаването на уникални творби.

За своята 25-годишна история, Международният панаир на занаятите и изкуствата се превърна в едно от най-атрактивните и очаквани културни събития за Варна и нейните гости.

Международният панаир на занаятите и изкуствата “Булгарика” се реализира с финансовата подкрепа на Община Варна, чрез фонд “Култура”.