Назад

БГ Баркод: български моден бранд с най-много продукти


Фирмата „Ауре Бутик“ ООД, стояща зад българския моден бранд AURE, е въвела най-много продукти в електронния каталог БГ Баркод за седмицата 4-8 юли 2022г., възползвайки се от преимуществото за импортиране на данни в предварително изготвен темплейт, формат Excel.

Фирмата е специализирана в дамски дрехи и аксесоари. Брандът е повлиян от очарованието на морето, а името AURE – е вдъхновено от скандинавската богиня на морския бриз.

В каталога БГ Баркод, фирмите въвеждат, съхраняват и споделят проверена информация за продукти от различни сфери, включително и от текстилната индустрия. Поради богатото портфолио на бранда и специфичното изискване на тази индустрия за наличие на един артикул в различни размери и цветове, с цел по-бързо и ефективно въвеждане в каталога БГ Баркод, фирмата се възползва от възможността за попълване на данните в предварително изготвен темплейт (формат Excel), който бе импортиран в платформата след проверка от страна на експертите на GS1 България.

Веднъж въведени продуктовите данни, те могат да се споделят с различни търговски партньори от страната и чужбина, особено с така популярните през последните години marketplace платформи за продажба, предоставящи лесен начин да се увеличат броя на взаимодействията с потенциални клиенти.

Благодарение на структурираните и надеждни продуктови данни, като тези, които можем да намерим в БГ Баркод, производителите и съдържателите на търговски марки много по-лесно съхраняват и споделят информацията за артикулите си и съответно имат шанс да увеличават продажбите, а от AURE са подготвени да се конкурират за вниманието на потребителя в платформи използвани в цял свят.

Повече информация за каталога БГ Баркод тук

Фейсбук: https://www.facebook.com/gs1bulgaria/