Назад

Предстои 13-ото издание на индустриалното изложение MachTech&InnoTech; - 2022
През последното десетилетие станахме свидетели как едно българско събитие в сферата на металообрабоотката, автоматизацията и роботизацията стана водещ формат за Балканите и Източна Европа. Това е изложение MachTech&InnoTech, а 13-ото му издание, което обещава среща с изложители от Европа и Азия, предстои от 13 до 16 септември в София, затвърждавайки международната му репутация.

Българското индустриално бизнес изложение ще заеме 10 000 кв.м. от площите на Интер Експо Център. Над 120 фирми, български и чуждестранни, ще имат щандове в залите на международния изложбен център. „До този момент финално участието си са потвърдили компании от България, Чехия, Австрия, Германия, Италия, Турция, Румъния, Китай“, поясняват организаторите от Интер Експо Център. И допълват, че дори и в настоящия момент се водят разговори с компании, желаещи да участват като изложители.

Какво ще предложи MachTech&InnoTech 2022?

От 13 до 16 септември присъстващите ще откриват глобалните трендове и иновации в двете зони на изложението – MachTech и на InnoTech. В зоната на MachTech се представят металорежещи и обработващи машини, технологии за заваряване, машинно проектиране и машини за термообработка, лазерни технологии, хидравлика и пневматика за индустрията. InnoTech съсредоточава вниманието върху софтуера и индустриалните мрежи, 3D технологиите, системите за автоматизация, електрониката, роботиката и проектирането.

Над 250 ще бъдат представените брандове на MachTech&InnoTech 2022. Сред тях ще бъдат иновациите от Trumpf, Mazak, Fanuc, Karmet, Bodor, KUKA, Haas, Amada, Messer Siemens и много други.

Основен акцент организаторите поставят и върху съпътстващите събития от 13 до 16 септември. Международна конференция за актуалните теми в сектора ще се проведе през първия изложбен ден. Реализирано с общите усилия на Интер Експо Център и Българска браншова камара-машиностроене, събитието ще постави на дневен ред много теми, сред които са интердисциплинарните умения, киберсигурността, лидерството. „В Международната конференция ще участват български и чуждестранни лектори от най-голямата международна работодателска организация CEEMET“, информират организаторите.

До началото на MachTech&InnoTech остава близо един месец, като организаторите обещават непрестанно да ни  предоставят подробна информация за изложението в онлайн портала www.machtech.bg.

Вече е активна и онлайн регистрацията за посещение на изложение MachTech&InnoTech. Тя дава възможност за еднократен свободен вход.