Назад

Регионален форум GS1 в Европа 2022



Главна тема на предстоящия Регионален форум GS1 в Европа 2022 и в дейността на организацията GS1 в Европа е приложението на стандартите GS1 в сектора на напитките. Това е първият сектор, който ще премине към използването на електронни етикети за представянето на информация за хранителните стойности и алергените при алкохолните напитки.

Регионалният форум на GS1 в Европа ще се проведе от 17 до 20 октомври тази година в Амстердам, Нидерландия, с домакин GS1 Нидерландия. В първите два дни събитието е отворено за регистрация и участие на компаниите-членове на общността GS1, в частност за нашата страна - на GS1 България.

Формата за регистрация и подробности за програмата може да намерите на https://www.gs1ineuropeforum.eu. Часовете на сесиите са в  Central European Time (CET), а работен език е английски. Събитието е хибридно и регистрираните участници могат да се включат както онлайн,така и на място.

За представители на сектора на напитките тематична сесия е предвидена още през първия ден, 17 октомври, понеделник от 14:30 до 16:00 CET. В нея ще бъде представено, как GS1 в Европа помага на фирмите да се справят с това предизвикателството на електронните етикети, като използват стандартите GS1.

Регистрирайте се за участие! Не пропускайте тази възможност!

Сесиите са безплатни за всички регистрирани участници - онлайн или участващи на място. При участие на място разходите за пътни и нощувки се поемат от участниците.

За повече информация оставаме на разположение на тел. 02/8117 611 / 567 / 433