Назад

Важно за фирмите от сферата на транспорта и логистиката


Транспорта и логистиката са важен сектор в дейността на международната организация GS1 и основна тема на предстоящия Регионален форум GS1 в Европа 2022. С оглед на експоненциалния ръст на товарите в световен мащаб се търсят допълнителни начини за осигуряването на по-добра ефективност и оперативна съвместимост между системите на различните оператори. Особено актуални са темите за проследимостта на товарите и безхартиения транспорт в международен план, както и темата за пластмасовите опаковки  и необходимостта от изготвянето на план за действие в съответствие със стремежите за изграждане на един по-щадящ околната среда свят.

Регионалният форум GS1 в Европа 2022 ще се проведе от 17 до 20 октомври в Амстердам, Нидерландия, с домакин GS1 Нидерландия. Тематична сесия,  посветена на товарите и безхартиения транспорт ще се проведе още през първия ден на форума 17 октомври, понеделник, от 16:30 до 18:00 CET. Ще бъдат представени най-новите постиженията в сектор Транспорт и Логистика;  проекти, финансирани с европейски средства и много други. Ще разберете, как инициативите в сектора, карат товарите да говорят и каква информация може да получите от даден товар.

Във вторник, 18 октомври, от 10:30 до 12:00 CET на дневен ред ще са пластмасовите опаковки и и необходимостта от изготвянето на план за действие в съответствие със стремежите за изграждане на един по-щадящ околната среда свят. Включването на опаковките в Цифровия продуктов паспорт ще повлияе значително живота ни. Бъдете готови за това! На срещата ще научите, какво вече е направено от GS1 в Европа и Националните организации GS1 в региона, и какво предстои за по-доброто разбиране и в отговор на нуждите по веригата на добавена стойност във връзка с опаковките.

В дните 17 и 18 октомври събитието е отворено за регистрация и участие на компаниите-членове на общността GS1, в частност за нашата страна - на GS1 България. Формата за регистрация и подробности за програмата може да намерите на https://www.gs1ineuropeforum.eu. Часовете на сесиите са в  Central European Time (CET), а работен език е английски. Събитието е хибридно и регистрираните участници могат да се включат както онлайн така и на място.

Регистрирайте се за участие! Не пропускайте тази възможност!

Сесиите са безплатни за всички регистрирани участници - онлайн или участващи на място. От посочените в програмата може да изберете само тези сесии, които наистина представляват интерес за Вас. Разходите за пътни и настаняване при участие на място се поемат от самите участници.

За повече информация оставаме на разположение на тел. 02/8117 611 / 567 / 433