Назад

Международен форум, организиран от Агенцията за развитие на инвестициите и търговията на Словашката република (SARIO)


Агенцията за развитие на инвестициите и търговията на Словашката република (SARIO) организира "Slovak Matchmaking Fair 2021 Bratislava" - най -голямото международно събитие в Словакия, фокусирано върху сътрудничеството между словашки и чуждестранни компании. Събитието ще се проведе на 21 октомври 2021г. под егидата на Министерството на икономиката на Словашката република.

Slovak Matchmaking Fair е фокусиран върху двустранните срещи, представяне на оферти за партньорство, производствени мощности или съвместни предприятия в различни области на индустрията. Той предлага на компаниите възможност да получат нови контакти, както и възможности за бизнес и инвестиции.

Тази година темата е „Модерна индустрия“ - само дигитално иновативни компании могат да бъдат в крак с новите темпове на технологичен напредък. Панелните дискусии ще предоставят информация относно възможностите, свързани с интелигентни технологии за иновации и онлайн комуникация, научноизследователска и развойна дейност за водородни решения. Участието е платено.

Фирмите, които имат желание за участие – присъствено или онлайн, следва да се регистрират в срок до 6 октомври 2021г.  тук: