Назад

Търговска мисия с посещение на международна изложба Cosme Tokyo 2023


В периода 09-14.01.2023 г. Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП) организира участието на български малки и средни предприятия (МСП) в търговска мисия с посещение на международна изложба Cosme Tokyo 2023, гр. Токио, Япония.

Допустими за участие в търговската мисия са малки и средни предприятия от козметично-парфюмерийния сектор, производители на етерични масла, крайни козметични препарати и др.

Международната изложба Cosme Tokyo 2023 е едно от най-значимите международни изложения за козметика, което се провежда в Япония, в близост до столицата Токио.

Изложението предоставя отлична възможност за представяне на продукти и услуги, свързани с индустрията за красота и козметика, тъй като не само осигурява навлизането на японския и азиатския пазар, но също така помага и за сключването на сделки с международни посетители. Събитието представя продукти за грижа за кожата и тялото, грим и козметика, продукти за грижа за косата и стилизиращи инструменти, парфюми и аромати, грижа за бебешка кожа, козметични аксесоари, промоционални стоки, продукти за лична хигиена и др.

По време на Cosme Tokyo 2023 се организират форуми с В2В срещи с дистрибутори, богата съпътстваща програма със симпозиуми и конференции и др.

Предварителната програма на търговската мисия предвижда да се посети COSME TOKYO 2023, където и да бъдат проведени двустранни срещи с чуждестранни фирми, участници на изложението, както и допълнително организирани срещи съвместно с партньори на ИАНМСП.

Пълна информация за изискванията към кандидатите, правилата за участие и необходими документи ТУК

При интерес, предприятията следва да представят попълнените документи за кандидатстване в деловодството на ИАНМСП или да ги изпратят по куриер в срок до 26 август 2022 г. вкл. до 17.30 ч. на адрес: гр. София, ул. „Леге” № 2-4 или по електронен път, подписани с електронен подпис на www.b2bconnect.bg, на страницата на събитието, в срок до 17:30 часа на 26 август 2022 г.  За допълнителна информация можете да се обръщате към Николина Георгиева, тел: 02/ 940 79 77.