Брой 25 (1289), 06-02-2017
Ежедневен бюлетин
ISSN 1314-5320

Валутни курсове

ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ

Българска делегация ще посети търговското изложение за ресторантьорско и хотелиерско оборудване в Чикаго


Търговската служба към Посолството на САЩ Ви кани да се включите в официалната делегация, която ще посети Търговското изложение на Националната ресторантьорска асоциация (NRA Show2017). Изложението ще се състои в McCormick Place в Чикаго, САЩ, от 20 до 27 май 2017 г. Това шоу е най-голямото годишно международно събитие в хранително-вкусовата и в хотелско-рестораньорската индустрии.

На NRA 2017 Show американските изложители ще представят стотици продуктови категории в ресторантьорско и хотелиерско оборудване. Повече от 2000 компании-изложители се очаква да демонстрират последните продукти и технологии в бранша. Предвидени са безплатни семинари, които ще адресират решения в областта на обучението и квалификацията на хората, заети в хотело-ресторантьорския бизнес. По желание на българските участници може да се организират срещи на място с представители на хранително-вкусовата промишленост, кетъринговия бизнес, както и с изложители от хотелския и ресторантьорския бизнес.

За участниците в българската делегация пътуването ще е през периода 20-27 май, ще включва посещения на Ню Йорк  и Чикаго в САЩ  и ще бъде организирано от  Туристическа агенция Премиер Турс. Делегацията ще бъде ескортирана от представител на Търговската служба в Посолството на САЩ в София, който ще съдейства при организирането и провеждането на срещите по време на изложението.

За информация относно изложението и официалната програма и финансовите условия: Емилия Танева, тел.: 02/939 5770, 0888 386-193 (Американско посолство, ул. Козяк 16).

 

НОВИНИ ОТ БТПП
Асоциацията на организациите на българските работодатели представи приоритетите си за 2017 г.
Пресконференция на национално представителните работодателски организации – АИКБ, БСК, БТПП и КРИБ Още
БТПП участва в конференция за политиката на ЕС в подкрепа на МСП
Организирана от Европейския икономически и социален комитет Още
Обсъждане на предстоящи съвместни инициативи България - Канада
С цел активизиране на двустранните отношения в контекста на Споразумението между ЕС и Канада за търговия и инвестиции Още
Покана за участие в двустранни срещи в рамките на Mobile World Congress 2017
27 февруари – 1 март 2017, Барселона Още
ОБЩЕСТВЕНИ ПОРЪЧКИ
Отворени обществени поръчки
Автор: Зорница Славова, Институт за пазарна икономика Още
ОФЕРТИ/ТЪРГОВЕ
Оферти за бизнес партньорство
ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ
Българска делегация ще посети търговското изложение за ресторантьорско и хотелиерско оборудване в Чикаго
Пътуването ще е през периода 20-27 май 2017 Още