Назад

БГ Баркод: разработване на хранителни технологии


Стартъп компанията „СМИК Ингридиънтс“ АД, специализирана в разработването на нови хранителни продукти (NPD), е въвела най-много артикули в електронния каталог БГ Баркод за седмицата 23-27 май 2022 г.

От 2019 г. СМИК Ингридиънтс оперира като независим частен център за научноизследователска и развойна дейност в областта на храните и е инкубатор за иновации в областта на хранителните технологии. СМИК вярват, че храната е лекарство и целят създаването на продукти близки до природата - без химикали,  добавени захари, подсладители и консерванти. В портфолиото на компанията са живи ферментирали продукти: течни билкови добавки, като шоколад с билкови вкусове, инстантна комбуча, забавно оцветена оцетна линия и сиропи за хора с диабет.

БГ Баркод е електронен продуктов каталог не само за хранителни стоки, а включва артикули от различни категории. При многообразие на портфолиото с цел по-бързо и ефективно въвеждане в каталога БГ Баркод, фирмите могат да се възползва от възможността за попълване на данните в предварително изготвен темплейт (формат Excel), който се импортира в платформата след проверка от страна на експертите на GS1 България.

GS1 България напомня, че до края на м. ноември 2022 г. е активна игра за сканиране на баркод номера, започващи с 380, посредством мобилното приложение БГ Баркод. При неоторизиран баркод се получава съобщение „невалиден баркод“. Потребителят може да направи снимка и да изпрати автоматичен сигнал през приложението БГ Баркод. Всички, които са подали сигнали в периода 15 април – 30 ноември 2022 г., ще бъдат включени в томбола за спечелването на десет ваучера от по 100 лв. за пазаруване в eMAG.

Повече информация за каталога БГ Баркод  тук
Фейсбук: https://www.facebook.com/gs1bulgaria/