Назад

БГ Баркод: ферма за гъби


Българската фирма „Ферма за гъби Койчеви“ ООД е въвела най-много продукти в електронния каталог БГ Баркод за седмицата 15-19 август 2022 г.

Създадена през 2009 г., Ферма Койчеви се занимава с производство на гъби и субстрат в чували за гъба кладница и др. Отглеждането им се осъществява в помещения с иновативна технология и автоматизация. Фирмата предлага също и консервирани гъби по различни рецепти.

Информация за продуктите на компанията вече може да бъде намерена в електронния каталог БГ Баркод. Той е универсален каталог за стоки от всички категории и позволява събиране и съхранение на структурирани и надеждни продуктови данни, включително снимки и  360° анимация, въведени директно от производителите и собствениците на търговски марки. Ако вече имате инсталирано мобилното приложение БГ Баркод, може да го обновите.

GS1 България има удоволствието да напомни, че до края на м. ноември 2022 г. е активна и игра за сканиране на баркод номера, започващи с 380, посредством мобилното приложение БГ Баркод. При неоторизиран баркод се получава съобщение „невалиден баркод“. Потребителят може да направи снимка и да изпрати автоматичен сигнал през приложението БГБаркод. Всички, които са подали сигнали в периода 15 април – 30 ноември 2022 г., ще бъдат включени в томбола за спечелването на десет ваучера от по 100 лв. за пазаруване в eMAG.

Повече информация за каталога БГ Баркод тук

Фейсбук: https://www.facebook.com/gs1bulgaria/