Брой 151 (1909), 08-08-2019
Ежедневен бюлетин
ISSN 1314-5320

Валутни курсове

НОВИНИ ОТ БТПП

БГ Баркод: от старта на фирмата - с утвърдени продуктови данни


Стартиращата компания „Орбея интернационал“ ООД с най-много въведени продукта за седмицата 29 юли – 2 август 2019г. в електронния каталог БГ Баркод.

Фирмата е специализирана в производство на готови смеси за хранително-вкусовата промишленост и предлага продуктите си на пазара от тази година, първо сред професионалистите в сектора ХоРеКа, а впоследствие и в търговската мрежа. За това кратко време продуктите се използват в над 90 хотела и 300 ресторанта извън страната. Зад марката стои международен екип от специалисти в областта на хранителните технологии, който има богат професионален опит и е развивал продуктите брандирани Orbea International , с мисъл и стремеж към иновациите.  Към момента фирменото портфолио наброява над 40 продукта с перспектива за добавяне на нови, а достоверна информация за тях (попълнена директно от производителя) може да се намери в електронния каталог БГ Баркод.

Още преди навлизането в търговската мрежа „Орбея интернационал“ ООД избра да въведе коректни и качествени данни за продуктите си в БГ Баркод, като информацията е максимално изчерпателна и съобразена с изискванията на Регламент 1169/2011. Така въведени, съобразени с изискванията на GS1 България и европейските стандарти, те стават част от достоверна база данни, която може да се споделя в единен формат с крайни клиенти, търговски партньори, търговски вериги, онлайн платформи, регулаторни органи и др. Синхронизацията на данни за основни атрибути с Глобална платформа от регистри на GS1, от друга страна, прави продуктите видими в световен мащаб и предлага по-високо индексиране в интернет търсачките.

А за крайните клиенти прочитането на етикета вече е по-лесно от всякога – чрез сканиране на баркода на продукта и споделяне на информация, като това да се осъществява през мобилно приложение БГ Баркод, което прави връзка с Каталога.

 

 

НОВИНИ ОТ БТПП
Цветан Симеонов: Корупцията и липсата на е-управление гонят бизнеса от България
Интервю в предаването "Светът е бизнес" на Bloomberg TV Bulgaria Още
БГ Баркод: от старта на фирмата - с утвърдени продуктови данни
Orbea International - с най-много въведени продукти в електронния каталог за седмицата 29 юли – 2 август 2019 Още
ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ
Бизнес делегация с провеждане на българо-японски семинар по въпроси на икономическите отношения между България и Япония и двустранни срещи
Токио, 18 – 22 септември 2019 г. Още
„Зелена химия“ ще демонстрират световни компании на ЕСЕН 2019
От 23 до 28 септември 2019 г. в Пловдив Още
Първи кариерен форум за българи в Нидерландия
5 октомври 2019, Хага Още
ИКОНОМИКА - АНАЛИЗИ, ПРОГНОЗИ
НСИ: Оборотът в търговията на дребно запазва нивото от предходния месец
Спад в търговията с лекарства и медицински стоки Още
НОВА НОРМАТИВНА УРЕДБА
Правителството промени четири наредби, касаещи екологичното законодателство
Отразяват последните промени в Закона за опазване на околната среда Още
ПРОГРАМИ И ПРОЕКТИ
Покана за участие в тръжни процедури по Рамковата програма на ЕС „Хоризонт 2020“
Проектните предложения се подават на страницата на Европейската космическа агенция Още
ОФЕРТИ/ТЪРГОВЕ
Оферти за бизнес партньорство