Назад

Икономически годишник на регион Стара Загора 2023


Търговско-промишлена палата - Стара Загора информира, че излезе от печат 22-то издание на Икономически годишник на регион Стара Загора 2023 - единствено по рода си регионално двуезично издание за България, с богата обобщена икономическа и фирмена информация.

Изданието е икономическата визитка на Старозагорска област и е насочено основно към бизнес партньори и потенциални инвеститори, но е полезно за всички с интерес към Старозагорски регион.

Хартиеният вариант на изданието се разпространява чрез регионални и национални институции и организации, чуждестранни търговски мисии в България и български търговски представителства зад граница, както на форуми и търговски изложения у нас и в чужбина.

Електронният вариант на изданието можете да видите тук

Този годишник е изключително полезен за вас и вашите служители и е чудесна добавка към материалите, които предоставяте на ваши гости и партньори“, убедено е ръководството на Старозагорската палата.

Икономическият годишник на регион Стара Загора 2023 можете да закупите от офиса на Търговско-промишлената палата. Единичната цена на изданието е 18 лв. (с вкл. ДДС).