Назад

Покана за уебинар на тема „Финансиране и подкрепа за развитие на бизнеса“


Българската търговско-промишлена палата и Съветът по инвестиции към нея отправят покана за участие в уебинар на тема „Финансиране и подкрепа за развитие на бизнеса“ на 27 април 2023 г. от 15.00 ч.  в хибриден формат. Събитието ще се проведе в БТПП и в платформата zoom.

Целта на уебинара е представяне на програми, инструменти и услуги, които осигуряват финансиране и подкрепа за развитие на бизнеса в България. Ще бъде разяснена програмата за подкрепа на малкия бизнес на ЕБВР, финансови продукти и инструменти, както и консултантски услуги, подпомагащи бизнеса.

Уебинарът е предназначен за представители на бизнеса - компании, двустранни търговски палати, регионални търговски палати, браншови организации и други заинтересовани.

Желаещите да участват в събитието, могат да заявят предварително своя интерес на следния линк. Участието е безплатно. Регистрираните участници ще получат допълнителна информация за свързване, в случай че предпочитат виртуално участие.

За допълнителна информация: БТПП, дирекция Международно сътрудничество и международни организации, тел.: 02 8117 489, e-mail: interdpt@bcci.bg.

ПРОГРАМА