Назад

Изложение ТЕХНОМЕБЕЛ поставя на фокус мебелното производство и дървопреработването от 23 април


От 23 до 26 април професионалистите в мебелното производство, машините и оборудването за сектора и областта на дървообработването ще се съберат в Интер Експо Център. Поводът е бизнес изложението ТЕХНОМЕБЕЛ, което за юбилеен 20-и път ще отвори врати за изложителите и посетителите си от България и чужбина.

На всеки две години ТЕХНОМЕБЕЛ превръща България в стратегическа точка за бранша на Балканите и Източна Европа. Изложението се организира от Интер Експо Център и Браншовата камара на дървообработващата и мебелна промишленост (БКДМП). Последното издание събра участници от България, Турция, Румъния и представители на фирми от Балканите, Източна и Западна Европа. „Все още желаещите могат да се включат с щанд и изложбена площ“, споделят организаторите.

Обединител

От 23 до 26 април в Интер Експо Център сили ще обединят всички сегменти на мебелната промишленост и дървопреработването. Срез тях: производители и дистрибутори на дървообработващи машини и оборудване, инструменти, консумативи, бояджийска и опаковъчна техника, мебелен обков и механизми, лакове, байцове, масла и др. С техните продукти, идеи, технологии и ноу-хау ще се запознаят производители на мебели, търговци и дистрибутори, дизайнери, архитекти, проектанти, собственици и мениджъри на магазини, дърводобивни и дървообработващи предприятия, преподаватели, студенти.

Последното издание на ТЕХНОМЕБЕЛ привлече посетители от Централна и Източна Европа, сред които: България, Германия, Италия, Дания, Австрия, Полша, Чехия, Словения, Хърватия, Румъния, Сърбия, Гърция, Турция, Молдова, Латвия, Египет и Алжир. С билет за посещение можем да се сдобием на www.technomebel.bg и на касите на Интер Експо Център в дните на изложението.

Платформа за дискусии

„Освен форум за бизнеса, ТЕХНОМЕБЕЛ винаги се превръща в платформа за дискутиране на секторните въпроси“, споделят организаторите. Така например на последното издание бе дебатиран недостигът на кадри възможностите и подходите за справянето с проблема. Изложители, гости и посетители бяха запознати с решенията за отпадъците в мебелната индустрия. Основен бе акцентът и върху дигиталното присъствие и онлайн рекламата. Браншът получи и повече подробности за държавните и институционалните инструменти, от които може бизнесът да се възползва.

Развитие на бизнеса, разширяване на дистрибуторските мрежи, стъпване на нови пазари, запознаване с последните технологии, нови бизнес контакти и разкриване на тенденциите на бъдещето. Всичко това ще предложи изложение ТЕХНОМЕБЕЛ 2024 на бизнеса от мебелното производство, машините и оборудването за сектора и областта на дървообработването. От 23 до 26 април, в Интер Експо Център.