Назад

Връчиха отличията в осмото издание на „КОМПАНИЯ НА ГОДИНАТА”





Списание и клуб Business Lady за осма поредна година връчи годишните награди „КОМПАНИЯ НА ГОДИНАТА”. Общо 24 компании, институции и медии получиха официално признание за положените усилия в посока развитие на човешкия капитал, непрекъснато повишаване на качеството на предлагания продукт/услуга, ефективност и прозрачност, конкурентоспособност и иновации, клиентски подход, успешен бизнес модел, ноу-хау, добро пазарно позициониране, устойчиво развитие и други в над 30 категории.

Председателят на БТПП Цветан Симеонов бе сред официалните гости на церемонията и връчи награди на:

  • „Орбико България”, в категория "Дистрибуция и логистика" - за инвестицията от 25 млн. евро в изграждането на техния най-голям Нов Логистичен Център
  • Медицински център „Афродита” в раздел "Здравеопазване", връчено отличие на д-р Георги Станулов - един от най-добрите лекари за ин витро в България
  • Kaufland България в раздел "Търговски вериги" - лидер в сектора на търговията с годишен оборот от близо 1,7 млрд. лв.
  • Fibank в категория "Устойчиво развитие", за разработените високотехнологични решения и модерно банкиране.

Пълна информация за всички наградени ТУК

„Всички виждаме големите предизвикателства пред развитието на различните бизнеси, компании и организации у нас – политически, социални, икономически. Но креативността, енергията и вярата, с която вие тук подхождате в работата си са достойни не само за уважение и признание, достойни са да представят България пред света. Вашите ентусиазъм, предприемачески дух, мотивация, усърдие и нестихващо желание за усъвършенстване и надграждане на това, с което се занимавате трябва да бъдат пример за всеки човек, който иска да остави следа след себе си в дадена сфера. Благодаря ви за това, което сте – вие давате сила и енергия на мен и целия екип на Компания на годината да случваме за поредна година тази инициатива” – каза Даниел Димитров, изпълнителен директор на Business Lady.

Наградите КОМПАНИЯ НА ГОДИНАТА се връчват за изключителен принос на компаниите/бизнеса/мениджъра в различни категории. Целят да се даде гласност на успешните управленски модели, ефективните бизнес практики и адекватно развитие на човешкия капитал, като по този начин се поощри и предприемачеството сред българската общественост, като така се подкрепи и Start up общността в страната. Наградите се връчват за заслуги, свързани с богат професионален опит, ноу-хау, устойчиво развитие, прилагане на иновативен и успешен мениджмънт, успешно прилагане и адаптиране на добри практики, успешно развитие на човешкия капитал, конкурентоспособност и иновации, позитивен обществен имидж и други.