Назад

Международно авиационно и отбранително изложение в Тунис


В БТПП постъпи информация относно предстоящото в периода 29 май – 2 юни 2024 г. на Международно авиационно и отбранително изложение, което ще се проведе на летище Зарзис на о. Джерба, Тунис. Изложението е едно от най-големите в областта на военната и гражданската авиация в Африка.

Основни сектори, които ще бъдат представени в рамките на изложбата са: гражданска и търговска авиация, отбрана, космос и роботика. Официалните делегации, които ще посетят изложението, ще включват посланици, представляващи страните участници, външни министри на въздушния транспорт, началник-щабове на въоръжените сили, директори на гражданска авиация и др.

 Събитието ще предостави възможност на всички изложители да проведат срещи с официалните делегации при подаване на предварителни заявки за срещи. Целта е да се извлече възможно по-голяма полза за изложителите.

В програмата на изложбата ще бъдат включени и B2B срещи, които ще бъдат професионално предварително организирани в продължение на три дни, които ще  предоставят възможност изложителите и посетителите да се срещнат с международни ключови играчи от космическата и отбранителната промишленост и да се създадат нови партньорства.

Ще бъде отворена и специализирана платформа за обмен на информация и споделяне на опит. Съпътстващата програма на изложбата ще включва и повеждането на специализирани конференции.

Подробна информация за изложбата може да бъде намерена на следния адрес: www.iadetunisia.com.