Назад

Обучения по стандартите GS1


През изминалата седмица GS1 България проведе обучения относно продуктовия каталог БГ Баркод, глобална мрежа за синхронизация на основни данни – GDSN и правила за определяне и управление на GTIN номера.

Напомняме, че на 27-ми и 28-ми септември ще се проведат и обучения съответно по темите: „Създаване на GS1 логистични етикети чрез онлайн приложение GS1 Print“ и „Правила и регулации при идентификация на медицински изделия по стандартите GS1“. 

Можете да заявите своето участие на имейл info@gs1bg.org, след което ще получите потвърждение и покана или да поискате запис на вече проведено обучение.

През октомври ще се проведе регионалният форум GS1 в Европа 2022. Събитието е хибридно и е отворено за участие за всички компании. На 17 и 18 октомври фирмите могат да се включат онлайн, както и на място в Амстердам, в пленарните сесии и обученията, свързани с различни теми и сектори на приложение на стандартите GS1. При интерес е необходимо да направите регистрация. Повече информация за програмата и самата регистрация може да намерите тук.

GS1 България остава на разположение за допълнителна информация и съдействие.