Брой 23 (280), 01-02-2013
Ежедневен бюлетин
ISSN 1314-5320

Валутни курсове

ОФЕРТИ/ТЪРГОВЕ/КОНКУРСИ

Оферти за бизнес партньорство

Дирекция „Международно сътрудничество“ при БТПП
тел.: 02/8117 421, факс: 02/ 987 32 09
e-mail: irelations@bcci.bg

 

01.02.13.01 BC ГЪРЦИЯ
Компания от Гърция, търговец на медицинска козметика, предлага сътрудничество на български фирми. Компанията търси контакти с български търговци и дистрибутори на медицинска козметика. Има е-mail.

01.02.13.02 BC ГЪРЦИЯ
Гръцка компания, работеща в областта на недвижимите имоти, търси сътрудничество с български фирми от бранша за изпълнение на съвместни проекти. Има е-mail, URL.

01.02.13.03 BC ГЪРЦИЯ
Гръцка фирма, износител на маслини, зехтин, балсамов оцет и други продукти, търси контакти със заинтересовани български вносители – търговци на едро и дребно. Има е-mail, URL.

01.02.13.04 BC АВСТРИЯ
Австрийска компания за пласмент и производство на прецизни инструменти за металообработващата промишленост търси контакти с крайни клиенти от България. Фирмата произвежда и продава прецизни инструменти за металообработването в областта на автомобилната промишленост, авиационната индустрия, енергетиката, комплексния инженеринг, както и на железопътната индустрия. Има е-mail, URL.

01.02.13.05 BC АВСТРИЯ
Австрийска компания за медицински и хигиенни продукти търси контакти с дистрибутор с национална дистрибуция, опит в продажбата на медицински продукти за еднократна употреба, финансово обезпечен и в състояние да финансира авансово поръчките, професионална инфраструктура, включително обучен персонал за пласмент и обслужване на клиенти. Компанията желае да установи дългосрочно сътрудничество. Има е-mail, URL.

01.02.13.06 BC БЕЛГИЯ
Белгийска компания е ориентирана към въвеждане на нов тип соларни топлинни колектори за подгряване на вода за домашно потребление. Компанията е стартирала първоначални преговори с потенциални партньори от Полша, Чехия и Унгария. С оглед на факта, че предлаганата слънчева топлинна система има значителни предимства като ценова конкурентоспособност, лесен монтаж, икономичност и 10 годишна гаранция, фирмата смята, че и в България може да има интерес към този продукт. Компанията желае да установи контакти с дистрибуторски фирми и компании с опит при изграждане на инсталационни системи. Има е-mail, URL.

01.02.13.07 BC ПОЛША
Фирма от Полша предлага оборудване и машини за сладкарската промишленост. Компанията тъси контакти с български фирми, търговци на такава техника, както и крайни клиенти. Има е-mail, URL.

----------------------------------

Пълният текст на желаната от Вас оферта и контактните данни на фирмата може да получите след заплащане на 20 лв. с ДДС - в брой на касата на БТПП на адрес гр. София, ул. Искър 9, или с платежен документ по IBAN: BG25 UNCR 7630 1000 3081 19 БУЛБАНК

За контакти: тел. (02) 8117 421, факс (02) 987 32 09, e-mail: irelations@bcci.bg

 

 

НОВИНИ ОТ БТПП
Клубът на смесените палати в България обсъди насоки за развитие през 2013 г.
БТПП представя проект Рекултиватур на международното туристическо изложение в Мадрид
Около 9000 фирми участват в този голям бизнес форум на туристическата индустрия Още
Предстоящото посещение на бизнес делегация във Виетнам - тема на срещата с Н.Пр. Ле Дък Лиу
Делегацията ще придружава президента Росен Плевнелиев по време на официалоната му визита във Виетнам в края на февруари Още
Заместник-ръководителят на Посолството на Пакистан посети БТПП
ОФЕРТИ/ТЪРГОВЕ/КОНКУРСИ
Оферти за бизнес партньорство
ИКОНОМИКА - АНАЛИЗИ, ПРОГНОЗИ
НСИ: През четвъртото тримесечие на 2012 г. издадените разрешителни за строеж на жилищни сгради намаляват с 14.4%
Най-голям брой разрешителни за строеж са издадени в Бургас, Пловдив, Варна и София Още
ЗАКОНОПРОЕКТИ
Проект на Наредба за изменение на специфичните изисквания и контрола върху средствата за измерване на акцизни стоки
Предвижда се промените да влязат в сила от 1 април 2013 г. Още
ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ
ЕК се готви да разгледа правните пречки пред трансграничната търговия със застраховки
Експертна група ще определи доколко различията между системите на договорно право създават пречки за трансграничната продажба на застраховки Още