Назад

Оферти за бизнес партньорство


Дирекция „Международно сътрудничество“ при БТПП

тел.: 02/8117 421, факс: 02/ 987 32 09
e-mail: irelations@bcci.bg

17.03.22.01 BC ПОРТУГАЛИЯ
Фирма от Португалия, производител на облекла, търси контакти с български шивашки предприятия. Фирмата е производител на дрехи за частни марки и търси български производители с опит, които биха могли да изпълняват техни поръчки. Има е-mail, URL.

 

17.03.22.02 BC РУМЪНИЯ
Компания от Румъния, производител на широк асортимент от стоки, търси контакти с български търговци. Фирмата е производител на козметика, медицински изделия, хранителни добавки и други. Компанията разширява своите пазари и търси нови клиенти. Желае да установи контакти с български търговци – вносители на едро на предлаганите стоки. Има е-mail, URL.

 

17.03.22.03 BC ЕГИПЕТ
Една от най-големите строителни компании в Египет търси български партньори за изграждане на силоз за пшеница с обем до 1 млн. тона. Фирмата „Араб контрактърс“ предлага бизнес модел като партньори в евентуален консорциум следва да бъдат: „Араб контрактърс“ (около 20-30%), държавната холдингова компания “For Grain Storage and Supply”: (дял от 15%), чуждестранен партньор (30-40%) и евентуално компания производител/доставчик на стоманени елементи (15-30%). “For Grain Storage and Supply” е компания към министерството на доставките и вътрешната търговия с отговорности по стратегическите доставки и търгове на пшеница, ориз и захар. Тя реално ще е собственик, ще отговаря за менажирането на обекта и ще купува пшеница директно от силоза. Същата компания, както и „Араб контрактърс“ разполагат с парцели до пристанищата на Средиземно и Червено море, както в рамките на индустриални зони, където се предвижда реализацията на проекта. От българска страна като партньор се очаква голям зърнопроизводител или инвеститор. Част от инвестицията би могла да бъде приспадната с внос на строителни материали, използвани в изграждането на силоза. Очакваната стойност на проекта за силоз с вместимост един млн. тона пшеница е около 3,5 млрд. ег.л. (223 млн. щ. д.). „Араб контрактърс“ изразява и принципно желание и готовност за изпълнение на инфраструктурни проекти в България (в партньорство с български компании), като са готови да инвестират в конкретни проекти, както със свои средства, така и чрез получаване на заеми от международни кредитни институции. При проявен интерес от страна на български компании към изложеното предложение, може да се ползва следния директен контакт:
СТИВ-Кайро
г-н Георги Недялков
E-mail: g.nedyalkov@mi.government.bg

 

17.03.22.04 BC СЪРБИЯ
Сръбска компания търси контакти с български производители. Фирмата е дистрибутор на полипропиленови продукти и хартиени салфетки. Компанията е дистрибутор на български производител на PET и PP продукти. Желае да установи контакти с български производители на хартиени салфетки. Има е-mail, URL.

 

17.03.22.05 BC РУМЪНИЯ
Търговска компания от Румъния предлага сътрудничество на български фирми. Компанията е вносител и дистрибутор на следните видове стоки:

  1. Козметика, перилни препарати, битова химия, канцеларски стоки и други нехранителни стоки;
  2. Хранителни продукти – бисквити и сладкарски изделия, напитки, кафе и други.

Фирмата е вносител и дистрибутор на утвърдени марки перилни препарати, козметика и хранителни продукти. Желае да установи контакти с български производители от изброените групи стоки, проявяващи интерес към румънския пазар. Компанията предлага дистрибуция на български стоки в Румъния. Има приложена презентация на фирмата. Има е-mail.

------------------
Пълният текст на желаната от Вас оферта и контактните данни на фирмата може да получите след   заплащане на 20 лв. с ДДС - в брой на касата на БТПП на адрес гр. София, ул. Искър 9, или с платежен   документ по IBAN: BG25 UNCR 7630 1000 3081 19 БУЛБАНК

                           За контакти: тел. (02) 8117 421, факс (02) 987 32 09, e-mail: irelations@bcci.bg