Брой 244 (1755), 20-12-2018
Ежедневен бюлетин
ISSN 1314-5320

Валутни курсове

ОФЕРТИ/ТЪРГОВЕ

Оферти за бизнес партньорство от Enterprise Europe Network


Това е бюлетин на Европейската мрежа в подкрепа на бизнеса Enterprise Europe Network за търсене на партньори за търговско и производствено коопериране и технологичен трансфер. В бюлетина са преведени кратки резюмета на запитванията. За да получите достъп до пълния текст на офертите или да заявите интерес, моля, въведете номера на обявата и използвайте опцията Request more information под всяка от обявите на адрес:

http://een-bcci.com/nameri-partnior/dostup-do-vsichki-oferti/

При затруднения, пишете ни на e-mail: een@bcci.bg или позвънете на тел. 02/ 8117 505, 515, 525

 

ГЕРМАНИЯ (при интерес към тази оферта, свържете се с нас на имейл: een@bcci.bg)

GR281118001

Световноизвестна компания със седалище в Германия търси производител на текстил и облекло от Източна Европа. Компанията желае да предостави функционални дрехи и работно облекло на своя инженерен екип. Исканите продукти са: функционални дрехи, работно облекло, обувки, колани и др. Партньорската фирма е свободна да намери трети партньор, който може да достави обувки, колани, кожени изделия, в случай че компанията няма собствено производство.

ДАНИЯ

DK21111801 (при интерес към тази оферта, свържете се с нас на имейл: een@bcci.bg)

Датска фирма търси производител, който извършва лазерно рязане на плексиглас и след това използва полиращи машини върху крайния продукт: машини за рязане и обработка на метал или диаманти за акрил (плексигласът е вид акрил - обикновено фирмите, които имат машини за рязане имат и полиращи такива). Полиращите машини правят ръбовете на изрязаните продукти гладки и по-кръгли. Продуктът, който датската фирма иска да бъде изработен е масичка за смяна на пелени на бебе, така че ръбовете не могат да бъдат остри.

 

ДАНИЯ
DK21111802 (при интерес към тази оферта, свържете се с нас на имейл: een@bcci.bg)
Датска фирма, производител на дървени къщи за птици и хранилки, търси европейски партньор, на който да възложи част от производството. Продуктът трябва да бъде ръчно изработен, като началното количество ще е 50 броя. Дървесината може да бъде бор, дъб или ясен. В идеалния случай дървесината може да бъде остатъчен продукт (дървесина от производството на по-големи продукти), но това също не е задължително изискване. Дърводелецът трябва нарязва дървото и да сглобява къщите. Датската фирма ще извършва обработката на повърхността. За да получите чертежи и специфики, моля свържете се с нас на имейл: een@bcci.bg

 

ЕСТОНИЯ

BOЕS201814122018 (при интерес към тази оферта, свържете се с нас на имейл: een@bcci.bg)

Естонска фирма, която произвежда компостируеми полиетиленови продукти търси дистрибутори в България. Фирмата произвежда продукти, изработени от полиетилен, като отпадъчни торби, пазарски торбички, торбички за отпадъци от домашни любимци и т.н. В производствения процес се използват напълно биоразградими и компостируеми материали, като алтернатива на традиционните пластмасови и найлонови продукти.  Всички компостируеми продукти са сертифицирани по европейски, американски и австралийски стандарти, които гарантират, че продуктите са произведени с патентована, компостираща се смола, разлагат се и не оставят никакви вредни остатъци. Компанията е сертифицирани по ISO 9001, 14001, 22000.

Фирмата има голям опит в износа и много добро промишлено ноу-хау. Най-важните експортни пазари в момента са Западна Европа, Скандинавия, САЩ, Канада и Австралия.

Естонската фирма търси надеждни партньори (търговци на едро / дистрибутори) за разпространение на продуктите на компанията в България.

 

 

БЕЛГИЯ              

BRBE20180823001          

Фирма, специализирана в разработване, производство и продажба на бои и покрития, търси търговски представители. Основните продукти на фирмата са метални защитни покрития, хидроизолационни покрития, подови и покривни покрития, защитни покрития за дърво, бои за пръскане, технически спрейове за масла, антиграфити и почистващи препарати.

 

БОСНА И ХЕРЦЕГОВИНА           

BOBA20171005001         

Производител и преработвател на медицински, ароматни и билкови растения, специализиран в производство на етерични масла и хидролати, търси търговски посредници представители и търговци на едро.

 

ГЕРМАНИЯ      

BRDE20181129001

Фирма със собствена уеб платформа за продажба на индустриално оборудване, търси производители на иновативни продукти и модерни решения за индустрията.

 

ГЪРЦИЯ            

BRGR20181102001

Дистрибуторска фирма търси доставчици на слънчеви бойлери, отоплителна техника, отоплителни помпи, котли, енергоспестяващо оборудване, енергиен мониторинг, отоплителни уреди и др.

 

ЛИТВА

BOLT20171207002          

Производител на натурални каши за деца и бебета търси дистрибутори. Продуктите са създаден в партньорство с медицински педиатри и съдържат всички естествени минерали, витамини и други ценни хранителни вещества, необходими за децата.

 

РУМЪНИЯ        

BRRO20171115002

Производител на натурална козметика търси производители на стъклени опаковки за козметика с вместимост от 5 мл до 250 мл.

 

СЪРБИЯ             

BRRS20181118001          

Фирма, специализирана в търговия на едро с риба и морска храна, търси дистрибутори.

 

ХОЛАНДИЯ     

BRNL20181031001

Фирма, специализирана в продажба и маркетинг на медицински изделия, търси нови доставчици на медицински хирургически изделия и други медицински продукти за еднократна употреба.

 

 

 

НОВИНИ ОТ БТПП
Предизвикателствата пред фармацевтичния сектор обсъдиха в Палатата
Планира се обучение за предприемачи от хранително-вкусовата промишленост и фармацевтиката Още
Корейска делегация посети БТПП
Корейските компании изграждат мрежа за дистрибуция на български продукти от високия сегмент на пазара Още
Среща с председателя на Българо–испанския бизнес съвет към БТПП
Обсъдиха се резултатите от успешно приключилата визита на наша делегация в Мадрид Още
ФИНАНСИРАНЕ НА ПРОЕКТИ
ББР сключи с БАКБ първото споразумение по Програма COSME+ за подкрепа на малкия и средния бизнес
Стартира отпускането на кредити за МСП с преференциални условия в размер на 10 млн. евро Още
ОФЕРТИ/ТЪРГОВЕ
Оферти за бизнес партньорство от Enterprise Europe Network
ОБЩЕСТВЕНИ ПОРЪЧКИ
Правителството прие промени в Тарифата за таксите, които се събират по ЗОП
В съответствие с промените в ЗОП и в Административно процесуалния кодекс Още
СТАНДАРТИЗАЦИЯ, СЕРТИФИКАЦИЯ
Два документа на CEN за електронно фактуриране стават безплатни
Дават възможност за трансгранична, междусекторна и вътрешна търговия в Европа Още
ИНФОРМАЦИЯ ОТ СТИВ
Международен селскостопански панаир в Нови Сад
СТИВ-Белград Още
ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ
Европейската комисия изпълнява плана за действие в определени сектори при липса на споразумение за Брекзит