Брой 39 (296), 25-02-2013
Ежедневен бюлетин
ISSN 1314-5320

Валутни курсове

ОФЕРТИ/ТЪРГОВЕ/КОНКУРСИ

Оферти за бизнес партньорство

Дирекция „Международно сътрудничество“ при БТПП
тел.: 02/8117 421, факс: 02/ 987 32 09
e-mail: irelations@bcci.bg

 

25.02.13.01 BC ТУРЦИЯ
Турска компания, производител и износител на консервирани храни – печени червени чушки, патладжани, лозови сарми, каперси, сушени домати и други, търси контакти с български фирми – търговци на едро и дистрибутори. Има е-mail.

25.02.13.02 BC КИТАЙ
Фирма от Китай, производител и износител на пластмасови контейнери за отпадъци, предлага контакти и дългосрочно сътрудничество на заинтересовани български фирми от бранша. Фирмата има над 10 годишен опит в производството на контейнери. Предлага конкурентни цени. Има е-mail.

25.02.13.03 BC ЛИТВА
Компания от Литва, работеща в областта на маркетинговите проучвания, консултации и намиране на бизнес партньори в Литва, предлага контакти на заинтересовани български фирми, проявяващи интерес от партньорство и реализация на продуктите и услигите си на пазара в Литва. Има е-mail, URL.

25.02.13.04 BC ФРАНЦИЯ
Френска компания, ситуирана в северна Франция, производител и износител на дървени палети, предлага контакти на заинтересовани български вносители. Има е-mail, URL.

25.02.13.05 BC ИРЛАНДИЯ
Ирландска компания с офиси в Ирландия и Китай е представител на няколко големи китйски фирми за хранителни стоки. Фирмата желае да установи контакти с български фирми, производители и износители на млечни продукти. Има е-mail.

25.02.13.06 BC ХОНКОНГ
Фирма от Хонг Конг, търговец на домакински електроуреди – микровълнови фурни, електрически кани, тостери и други, предлага контакти на заинтересовани български търговци – вносители на едро. Има е-mail.

25.02.13.07 BC ЕГИПЕТ
Фармацевтична компания от Египет, производител на медицинска козметика, търси официален представител или дистрибутор на продуктите в България. Има приложен профил на фирмата и продуктите. Има е-mail, URL.

25.02.13.08 BC ПОЛША
Полска фирма, представител на немска компания за хранителни добавки, търси контакти със заинтересовани български търговци от бранша. Има е-mail, URL.

25.02.13.09 BC ПОЛША
Фирма от Полша за подаръци и декоративни стоки за интериор, предлага сътрудничество на заинтересовани български търговци. Фирмата експортира за страни като САЩ, Германия, Чехия, Беларус, Холандия, Гърция, Украйна и др. Има е-mail, URL.

----------------------------

Пълният текст на желаната от Вас оферта и контактните данни на фирмата може да получите след заплащане на 20 лв. с ДДС - в брой на касата на БТПП на адрес гр. София, ул. Искър 9, или с платежен документ по IBAN: BG25 UNCR 7630 1000 3081 19 БУЛБАНК

За контакти: тел. (02) 8117 421, факс (02) 987 32 09, e-mail: irelations@bcci.bg

 

 

НОВИНИ ОТ БТПП
БТПП връчи Почетен диплом на Националната търговско-банкова гимназия
Преди 100 години Софийската търговско-индустриална камара инициира създаването на средно търговско училище Още
Извънредният и пълномощен посланик на Румъния посети Палатата
Двустранните проекти в областта на енергетиката внасят нова динамика в развитието на търговско-икономическите ни отношения с Румъния Още
През април БТПП очаква бизнес делегация от Централно-сибирския регион
Структуроопределящи за региона са производството на нефт, газ и добив на злато, платина и диаманти, алуминиев и дървен материал Още
Новорегистрирани търговски представителства на чуждестранни лица
НОВИНИ ОТ РЕГИОНАЛНИ ПАЛАТИ
Лектори от Испания обучават бъдещи предприемачи от Хасковския регион
Обучението е по линия на проект "Интегрирана услуга за предприемачи в България" Още
ДАНЪЦИ, ТАКСИ, ОСИГУРОВКИ
Три пъти по-бързо възстановяват ДДС на фирми, покриващи златния стандарт на НАП
Разработени са публични критерии за покриване на изискванията на златния стандарт Още
НОВА НОРМАТИВНА УРЕДБА
Влезе в сила нова Наредба за прилагане на правилата за биологично земеделие
Наредбата регламентира прилагането на политиката за производството на биопродукти, тяхното етикетиране и контрола върху тях Още
ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ
Европейската комисия публикува зимните прогнози за икономическото развитие за 2012-2014 г. на страните-членки на ЕС
За България прогнозата сочи дефицитът през 2013 г. да достигне 1,3% от БВП Още
ОФЕРТИ/ТЪРГОВЕ/КОНКУРСИ
Оферти за бизнес партньорство