Брой 19 (24), 27-01-2012
Ежедневен бюлетин
ISSN 1314-5320

Валутни курсове

ОФЕРТИ/ТЪРГОВЕ/КОНКУРСИ

Оферти за бизнес партньорство

Дирекция „Международно сътрудничество“ при БТПП
тел.: 02/8117 421, факс: 02/ 987 32 09
e-mail: irelations@bcci.bg 

27.01.12.01 BC ИРАК
Кюрдско-българско дружество търси контакти с български фирми, производители и монтажници на дървени къщи, с капацитет за изграждане на повече от 500 къщи. Дружеството предлага и съдействие на български компании – лицензи, консултации и др., желаещи да строят заводи на тяхна територия. Има е-mail, URL.

27.01.12.02 BC ИНДИЯ
Индийска компания, доставчик на текстилни изделия – тъкани, прежди и др., предлага контакти на заинтересовани български производители и търговци. Компанията е доставчик в страни като Тунис, Мароко, Франция, Белгия, Испания, Чехия, Русия и др. Фирмата предлага 100% памучни прежди, полиестерни, синтетични тъкани и др. Има е-mail.

27.01.12.03 BC ТУРЦИЯ
Турска фирма, търговец на плодове, зеленчуци, ядки и др., търси контакти със заинтересовани български търговци. Има е-mail.

27.01.12.04 BC ПАКИСТАН
Фирма от Пакистан, производител на медицински, дентални и козметични инструменти, предлага сътрудничество на заинтересовани фирми от бранша. Компанията е сертифицирана, с над 10-годишен опит в дейността. Има е-mail, URL.

27.01.12.05 BC БОСНА И ХЕРЦЕГОВИНА
Фирма от Босна и Херцеговина, производител и износител на хартия, хартиени продукти, санитарни материали и др., търси контакти с български вносители и дистрибутори. Фирмата прави износ за Германия, Сърбия, Швеция, Словения. Има е-mail, URL.

27.01.12.06 BC БОСНА И ХЕРЦЕГОВИНА
Компания от Босна и Херцеговина, износител на изкуствени декоративни цветя, декоративни свещи и подаръчни стоки, предлага контакти на заинтересовани български търговци. Фирмата има партньорски взаимоотношения с фирми от Сърбия, Словения, Черна гора. Има е-mail, URL.

27.01.12.07 BC ПОЛША
Полска компания предлага суровини за каучуковата промишленост, пластмаси и лепила. Търси контакти с производители и търговци от бранша. Има е-mail, URL.

27.01.12.08 BC ПОЛША
Фирма от Полша предлага хранителни продукти - макаронени изделия, сосове, зеленчукови консерви и др. Има е-mail, URL.

27.01.12.09 BC ПОЛША
Полска фирма търси контакти за дългосрочно партньорство с български фирми от строителния сектор. Фирмата предлага доставка на панели за строителния бранш. Има е-mail, URL.

 

НОВИНИ ОТ БТПП
Български фирми могат да получават безплатни консултации за китайския пазар
Европейският център за подпомагане на МСП в Пекин оказва съдействие на малки и средни предприятия от Европа при навлизане на китайския пазар Още
Покана за участие в семинар „Промени в социалното и здравното осигуряване”
Ще бъде направен преглед на новите моменти в законодателството, свързано със социалното и здравно осигуряване, както и промените в Кодекса на труда Още
Новорегистрирани търговски представителства на чуждестранни лица
НОВИНИ ОТ БРАНШОВИ ОРГАНИЗАЦИИ
БАИТ връчи годишните си награди
Отличията са за принос в развитието на информационните и комуникационни технологии Още
ИКОНОМИКА
НСИ: Леко влошаване на бизнес климата през януари
То се дължи основно на спада на показателя в сектор „Търговията на дребно” Още
ДАНЪЦИ, ТАКСИ, ФИНАНСИ
Офисите на НАП работят с плаващо работно време до 2 май
НАП насърчава своите клиенти да използват всички алтернативни начини за подаване на своите документи и да не чакат последните срокове Още
ОФЕРТИ/ТЪРГОВЕ/КОНКУРСИ
Оферти за бизнес партньорство