Назад

Taiwan Excellence подкрепя социалната промяна с тематичната кампания #SharingIsCaring


Taiwan Excellence стартира глобалната си кампания Sharing is Caring, която има за цел да подкрепя проекти и идеи, свързани с развитието на социална дейност и опазване на околната среда. През тази година платформата е отворена за България и всички желаещи могат да изпратят предложенията си до 31 октомври.

Кампанията Sharing is Caring е отворена за кандидати, които са физически лица, фирми, неправителствени организации и институции и които търсят финансиране за своите проекти. Българските кандидати ще се борят с идеи на социални предприемачи от целия свят, а трите най-добри проекта сред всички кандидатствали ще получат парична награда в размер на 10 000 щатски долара и бюджет за реализация на своята идея на стойност до 150 000 щатски долара.

Жури, което включва специалисти в областта на социалните дейности и преподаватели в различни области, ще подбере до 12 предложения, които ще бъдат представени в платформата Sharing is Caring, като тримата победители ще бъдат определени след публичен вот.

Официален партньор на кампанията Sharing is Caring за България е Тайвански търговски център – София, международен клон на ТАЙТРА за насърчаване на търговията и инвестициите между Тайван и България.

За повече информация: https://share-care.taiwanexcellence.org/

Повече за Taiwan Excellence

Taiwan Excellence награждава иновативни продукти, произведени в Тайван, които предлагат добавена стойност на потребителите от цял свят. Всички продукти, носещи този символ, са избрани заради отличните си постижения в дизайна, качеството, маркетинга и производството. Наградата за отлични постижения на Тайван е инициирана от Министерството на икономиката на Тайван през 1992 г., и е призната от 102 държави.

За повече информация
Анелия Даскалова
Taiwan Trade Center Sofia
Tel: +359-2-4899737
Mob: +359-889-586810
Fax: +359-2-4899734
E-mail: sofia2@taitra.org.tw