Назад

Безплатни уебинари на EUIPO в областта на интелектуалната собственост всеки четвъртък от 16 септември 2021 г.


Патентното ведомство на Р България информира, че СЕСИС предлага на вниманието на всички заинтересовани потребители възможността за онлайн обучения по теми, свързани с промените, предизвикани от транспонирането на Директивата за търговските марки в законодателствата на държавите членки.

Обученията са по проект ECP7 TMD, организиран в сътрудничество с националните ведомства за интелектуална собственост и асоциациите на потребителите, и ще се провеждат под формата на поредица от уебинари на живо, които ще се излъчват всеки четвъртък чрез Zoom в часовете преди обед. Презентациите ще бъдат на съответния национален език със синхронен превод на английски.Продължителността на всяка презентация ще бъде приблизително 20 минути плюс 10 допълнителни минути за въпроси и отговори.

Уебинарът на 25 ноември 2021 г. ще бъде с участието на експерти от Патентно ведомство, които ще представят на български език презентации по темите: „Процедура по опозиция в България“ и „Неизползването на търговската марка като способ за защита в процедура по опозиция в България“.

На линка по-долу може са се регистрирате за всеки един от уебинарите, както и да намерите информация за график на провеждане, теми, заглавия, лектори, времетраене: https://euipo.blumm.it/event/ar/1/icd-ecp7-webinars-nipos