Назад

Покана за участие в Artozyma - 24-26 февруари в гр. Солун, Гърция


Международното изложение Artozyma Helexpo ще се проведе в периода 24-26 февруари в гр. Солун, Гърция. Artozyma e секторно изложбено събитие, което събира интереса на хлебния и сладкарския бизнес.

Изложението събира най-големите компании за суровини, опаковки и оборудване, като същевременно подчертава актуалните тенденции, които преобладават в сектора чрез оригинални съпътстващи тематични събития. За повече детайли, приложено може да откриете брошура за изложението.

Тази година ЦЕНТЪР ЗА НАСЪРЧАВАНЕ НА СЪТРУДНИЧЕСТВОТО В ОБЛАСТТА НА СЕЛСКОТО СТОПАНСТВО МЕЖДУ КИТАЙ И СТРАНИТЕ ОТ ЦЕНТРАЛНА И ИЗТОЧНА ЕВРОПА (ЦНСССКЦИЕ) е партньор на Artozyma и ще организира павилион, на който всяка компания ще може да представи своите продукти и услуги на собствен щанд в размер на около 8 кв.м изложбена площ. ЦНСССКЦИЕ покрива наема и оборудването, както и входа за участие в събитието на изложителите. Транспортните разходи до гр. Солун, Гърция и нощувките са разход, който не се поема от ЦНСССКЦИЕ.

Поради кратките срокове за регистрация заинтересованите фирми  могат да  потвърдят своето участие най-късно до 8 февруари 2024 г. /четвъртък/ на ел. поща: vgadzhalov@china2ceec.org, като изпратят попълнена приложената регистрационна форма, както и лого на своята компания, необходимо за промоционални цели.