Назад

Покана за уебинар: Представяне на програмата DIGITRANS – Възможности за финансова и експертна подкрепа за МСП


Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП), в сътрудничество с launchlabs Sofia, платформа за бизнес редизайн и акселератор за устойчиви иновации, има удоволствието да Ви покани на специализиран уебинар, посветен на представянето на проекта DIGITRANS.

Иновативната програма е управлявана от Световната банка и финансирана от Европейската комисия, в България е реализирана с партньорството на ИАНМСП и с помощта на експертите от launchlabs Sofia, и е създадена да подпомогне дигиталната трансформация на микро, малки и средни предприятия в България.

Дата: 18 юни 2024 г.

Час: 16:00

Платформа: Zoom

Основни предимства на програмата DIGITRANS:

  • Субсидия в размер на 2 000 евро за дигитализация на дейностите на избрани МСП;
  • Експертна подкрепа на стойност до 15 000 евро за избрани МСП;
  • Участието на МСП в програмата е безплатно;
  • Бърз процес по кандидатстване.

Програмата е подходяща за всички компании, регистрирани преди поне 12 месеца в България, с екип от 5 до 35 души, (вкл. собственици и управители) на пълно работно време към момента на кандидатстване, и с ниско ниво на дигитализация на процесите. С настоящото имам удоволствието да Ви поканя да вземете участие в предстоящия уебинар, който ще се проведе онлайн на 18 юни 2024 г. от 16:00 ч. в платформата Zoom.

При проявен интерес за участие от компаниите, следва да бъде направена регистрация на следния линк: РЕГИСТРАЦИЯ най-късно до 17 юни 2024 г. Допълнителна информация може да бъде получена от Ива Маринова, тел.: 02 940 79 50 и Томислав Атанасов, тел.: 02 940 79 83.