Назад

Предстои най-големият форум за женско предприемачество в България – „Арена на дамския бизнес“


Уважаеми дами,

Менторите БГ и Дамска бизнес общност, имаме удоволствието да ви поканим да участвате като лектор и/или изложител в Арена на дамския бизнес 2024.

Над 20 дами, участнички във Национална менторска програма за жени предприемачи 2024 ще представят своите бизнес проекти пред инвеститори, финансиращи институции, потенциални клиенти и партньори. Седемчленно жури ще отличи и награди най-добрите сред тях.

След три успешни издания на Арена на дамския бизнес през 2021, 2022 и 2023 година, формирането и разширяването в страната и извън нея на Дамска бизнес общност и обогатяването й с предприемчиви, креативни и успешни жени, тази година организаторите предвиждат СЪПЪТСТВАЩА ПРОГРАМА С ПРЕЗЕНТАЦИИ И ЛЕКЦИИ, ориентирани към обогатяване на предприемаческата култура, споделяне на добри практики и възможности за бизнес.

Съпътстващата програма ще се проведе в зала "Пирин", паралелно с представянето на проектите на участничките от Випуск 2024 на Менторската програма в зала "Витоша", като целта е презентациите да не са строго продуктови, а с практическа насоченост и с обучителна цел, да имат добавена стойност за аудиторията.

Събитието ви дава възможност да представите бизнеса си по различен начин и да сте полезни на аудиторията, "да продавате без да продавате".

Участието с презентация/лекция ще бъде потвърдено след одобрение на темата ви на база концепцията на формата.

За поредна година ще има възможност за участие с щанд /презентационна маса/, където може да представите и продавате продукти и услуги.

Цени:
участие с щанд - 500 лв.
участие с презентация до 20 мин. - 500 лв.
участие с щанд и презентация - 800 лв.

За повече информация и заявки за участие:

Виктория Стоянова, тел: +359 898635935, е-mail: mentoriteorg@gmail.com

С минали издания на форума може да се запознаете на https://mentorite.bg/.

--------------------------------------------------------------

"Арена на дамския бизнес" е уникален по рода си форум, който събира дами предприемачи от цялата страна. Събитието се организира от Съвет "Предприемачество и стартъп" към БТПП, Менторите.БГ и Национална менторска програма за жени предприемачи