Назад

Продължава промоционалната кампания за изпращане на мостри за Постоянен павилион на страните от ЦИЕ в гр. Нинбо, Китай


ЦНСССКЦИЕ има удоволствието да Ви информира, че тази есен предстои откриване на нов Постоянен павилион с изложбени стоки от Централна и Източна Европа /ЦИЕ/ и офис за връзки на ЦНСССКЦИЕ в гр. Нинбо, Китай.

Неговата функция ще бъде да предоставя информация и да оказва съдействие на производители от ЦИЕ, които искат да навлязат на китайския пазар. Към постоянното представителство на ЦНСССКЦИЕ ще има на разположение оборудвано демонстрационно пространство – Павилион (120 кв.м.), който ще служи за излагането на мостри на селскостопански и други продукти от ЦИЕ.

Заповядайте на нашия уебсайт за повечe информация.

За тази цел, изпращаме покана към Вас да вземете участие в откриването и работата на Постоянния павилион с предоставянето на мостри на Ваши ключови продукти (храни, напитки, козметика). Разходите по организацията, транспортирането и експонирането на предоставените мостри, ще бъдат покрити от ЦНСССКЦИЕ.

Преди изпращането на Вашите мостри, моля да обърнете внимание на съображенията за позволени стоки за внос в Китай и да подберете само мостри, които отговарят на изискванията. Моля запознайте се с приложения линк, където ще намерите официален списък на забранени стоки и мостри за внос към настоящия момент в Китайската Народна Република:

Моля да потвърдите участието на Вашата компания с изпращане на мостри за откриването на Постоянния павилион най-късно до 31 май 2024 г. на следния е-мейл: vgadzhalov@china2ceec.org .

Мострите на Вашите продукти могат да бъдат изпращани до нашия склад в гр. София най-късно до 1 Юли 2024 г.! 

За допълнителна информация относно изпращането на мостри, откриването на павилиона, както и съдействие за логистиката, моля да се обръщате към г-н Виктор Гаджалов, експерт в ЦНСССКЦИЕ, на следните контакти:  тел. 0878 023223, ел.поща: vgadzhalov@china2ceec.org .