Назад

На среща с чуждестранна HR фирма се разискваха възможностите за наемане на работници от трети страни за нуждите на българските работодателиПредседателят на Българската търговско-промишлена палата Цветан Симеонов се срещна с Никхил Маншрамани, собственик на фирма ABC, базирана в Дубай – специализирана в подбор на работна ръка от страните в Индийския субконтинент и други части на Азия.

Компанията, която представляват работи 42 години в областта на подбор и износ на квалифицирани кадри от Индия, Непал, Шри Ланка, и от други държави.

Има клонове в Непал, Бангладеш, Пакистан, Румъния, Хърватия и Полша. До момента компанията е съдействала успешно за наемането на над 120 000 работници. През 2018 г. ABC стартира своята дейност и в Източна Европа.

Симеонов представи пазара на работна ръка в България. Бе договорено сътрудничество, полезно и за двете страни - както за членовете на БТПП, така и за общите усилия за облекчаване на процедурата по предоставяне на качествена работна ръка за бизнеса в България.

Представител на компанията за България е г-жа Валентина Александрова, Mobile: +359 889 623 628, WeChat: ValentinaAlexan

Повече информация за компанията ABC, тук