Назад

Ще се проведе първата Балканска туристическа борса в Истанбул, Турция


Първата балканска туристическа борса се реализира с основната подкрепа на TURSAB и в сътрудничество с İBB Kultur AŞ, организиран от TURSAB Fair Services Inc. Тя ще събере събере професионалисти в туризма и посетители на Международната конвенция Lutfi Kırdar и Изложбен център между 20-22 септември 2023 г.

Панаирът, има за цел да подпомогне установяването на силни туристически връзки между Турция, балканските страни, и други целеви държави. Професионалисти от всички сфери на туризма ще се срещнат с публиката чрез панели и разговори, които ще се проведат по време на събитието.

Първият панаир на Балканската туристическа борса в Истанбул, който ще предложи нови възможности за бизнес и сътрудничество на професионалистите в туризма по целия свят, ще бъде домакин на международни комитети за покупки с висок капацитет за покупки. 

С цел увеличаване на секторния обем и качеството на бизнеса, професионалистите в туризма с правомощия за закупуване и вземане на решения, които ще бъдат специално избрани и поканени за панаира с B2B двустранни срещи, има за цел да опознае отблизо богатството на туризма в региона , установяване на сътрудничество с фирми, подписване на важни споразумения за регионално развитие и устойчив туризъм. 

 

Защо да участвате в изложението ?

• Можете да създадете възможности за сътрудничество с туроператори, туристически агенции и други професионалисти в туризма от Турция и други страни.

• Можете да допринесете за увеличаване на потенциала на регионалния вътрешен туризъм на вашата марка.

• Можете да увеличите и укрепите осведомеността за вашата марка в световен мащаб.

• Можете да рекламирате ваша нова дестинация, продукти и услуги.

• Чрез създавате нови бизнес възможности, можете да увеличите своите продажби и канали за връзка.

• Можете да намерите възможност за обмен на информация с национални и международни експерти по туризъм.

• Получавате възможност да оцените и сравните всички специални продукти и услуги.

• Можете да получите подробна информация за най-новите тенденции, възможности за работа и сектора в туристическия сектор.