Назад

ЦНСССКЦИЕ организира Българо-китайски бизнес форум на 17 юни в София


На 17 юни 2024 г. (понеделник) от 09:00 ч., в Хотел Хилтън София, зала „Черни връх“, Центърът за насърчаване на сътрудничеството в областта на селското стопанство между страните от ЦИЕ и Китай към Министерство на земеделието и храните на Република България (ЦНСССКЦИЕ) организира Българо-китайски бизнес форум. Събитието е във връзка с посещение на делегация от Шанхайския съвет за насърчаване на международната търговия (China Council for the Promotion of International Trade – CCPIT Shanghai) и Международната търговска камара на гр. Шанхай (Chamber of International Commerce Shanghai – COIC Shanghai).

В състава на делегацията участват китайски компании от следните сектори:

  • Хранителни вериги
  • Митническо обслужване и внос-износ на храни
  • Автомобилна индустрия
  • Изкуствен интелект и автономни моторни средства
  • Интелигентно осветление
  • Строителство
  • Търговски изложения

CCPIT Shanghai осъществява контакт с правителството, подпомага компаниите и представлява бизнес общността. Целите на организацията са насърчаване на търговията, инвестициите, както и икономическото и технологическото сътрудничество с други държави по света. Също така, CCPIT отговаря за Международната търговска камара на гр. Шанхай.

Настоящият бизнес форум ще предостави отлична възможност за създаване на контакти с бизнес партньори от гр. Шанхай. Събитието включва провеждане на двустранни бизнес срещи, които изискват предварителна регистрация.

За присъствие на бизнес форума, включително участие в двустранни бизнес срещи, моля, попълнете онлайн регистрационната форма по-долу в срок до 13 юни 2024 г.:
https://respondto.forms.app/apaccceec/business-forum-ccpit

Предварителната регистрация за Българо-китайския бизнес форум е задължителна!

Регистрацията за форума в деня на събитието ще започне в 9:00 ч. Официалните езици на форума са български и китайски език, като е осигурен превод. Поради ограничения в капацитета, местата ще се запълват по реда на постъпване на регистрационните формуляри.

Като приложени документи можете да откриете:

Предварителна програма на събитието;

Профили на китайските компании;

Състав на китайската делегация.

При въпроси и необходимост от допълнителна информация може да се свържете с ЦНСССКЦИЕ на: тел.: 02 843 1040 и/или e-mail: ivenkova@china2ceec.org .