Назад

Възможности за партньорство с Турция в областта на панаирната дейност


Представители на турската компания KFA Fair INC. - Назли Текер, ръководител проекти, и Ердал Уста, генерален мениджър, посетиха БТПП и разговаряха с председателя Цветан Симеонов.  Те са на работно посещение у нас във връзка с участието на турски фирми в изложението Инерфуд &Дринк, открито вчера в Интер Експо Център – София.

По време на разговора бяха дискутирани възможности за бъдещо сътрудничество между двете организации в подготовката и провеждането на събития - международни изложения и панаири.

 Симеонов подчерта че съществуват неизползвани възможности за активизиране на двустранното сътрудничество, като организирането на изложения е отлична възможност за насърчаване и създаване на нови партньорства. Така компаниите от двете страни не само ще промотират своите продукти, но ще поддържат бизнес комуникация и ще бъдат в крак с най-новите тенденции в съответния сектор

--------------
KFA Fair INC. е дъщерно дружество на Търговско-промишлената палата на Бурса и организира панаири и изложения в Турция, както и национални участия на страната по света. Така над 50 хиляди членове на Търговско-промишлената палата на Бурса имат възможност да участват в секторни панаири и бизнес пътувания в чужбина  - от Чикаго до Дубай, от Милано до Париж, от Токио до Кейптаун.

KFA Fair INC.  е организатор на HOMETEX в Истанбул, най-голямото текстилно събитие в Европа, САЩ, Близкия изток и Африка за домашен текстил. Изложението за 2023 г. надмина очакванията, привличайки 170 000 посетители от 126 държави.