Назад

30 000 лв. е наградният фонд за най-добрите предприемачески проекти на „Арена на дамския бизнес“ 2023


На 7 юни в Интер Експо Център в София от 09.30 до 18.30 часа за трета поредна година на „Арена на дамския бизнес“ излизат дами предприемачи от цялата страна. Те ще представят себе си и своите проектите пред инвеститори, финансови институции и предприемачи, за да потърсят развитие на бизнеса си чрез финансиране, партньорство, менторство или друг вид подкрепа.

„Арена на дамския бизнес“ се организира от Менторите.БГ и Национална Менторска програма за жени предприемачи към Съвет „Предприемачество и стартъп“ към БТПП и с подкрепата на Фондация „ЗА добрите примери в бизнеса“, ИАНМСП, BPW България, „Предприемачи БГ“, Първа инвестиционна банка и други финансови и нефинансови институции.

На 7 юни свои проекти ще представят 20 дами, повечето от тях участнички в „Национална менторска програма за жени предприемачи 2023“. Компетентно жури ще оцени и награди най-добрите от тях.

Новото тази година е участието на проекти от сферата на социалното предприемачество.

По време на форума ще бъдат организирани специални места за В2В срещи и щандове, на които ще бъдат представени продукти и услуги на вече утвърдени фирми на жени предприемачи.

Очаква се „Арена на дамския бизнес“ 2023 да посетят над 200 души от цялата страна. Събитието е с вход свободен и дава възможност за лични срещи и създаване на нови контакти и потенциални партньорства.

Форумът се провежда под мотото „Вдъхнови се за бизнес!“ и има за цел да помогне на жени предприемачи, които искат да стартират собствен бизнес, да развиват вече съществуващ бизнес, както и да подкрепя дами, които искат да се докажат като професионалисти в големи компании.

Националната менторска програма и „Арена на дамския бизнес“, които се провеждат ежегодно от 2021 година насам, превърнаха развитието на предприемачеството в България в кауза и естествено оформиха силна и ефективна Дамска бизнес общност от амбициозни и  целеустремени към успех дами.