Назад

37-ма Международна конференция по здравеопазване GS1


GS1 България информира, че от 15 до 17 ноември, 2022г. в Париж, Франция ще се проведе 37-та Международна конференция по здравеопазване GS1.

По традиция конференцията се провежда два пъти годишно в различна страна и континент, и е ключово събитие за споделяне на информация, новости и постижения на GS1 общността за сектор здравеопазване.

Дневният ред на конференцията обещава да предостави богата и полезна информация, и уникална възможност за обмен на опит между участниците. Акцентът е върху „безопасността на пациента“. Предвидено е участието като лектори на видни здравни специалисти, партньори по прилагане на стандартите GS1 и представители на регулаторни органи, които ще споделят своя опит в области като проследимост на ваксините, повишаване ползите за пациента, ефективност на веригата за доставки, необходимост от осигуряването на клинични данни в световен мащаб, уникална идентификация на изделия (UDI), оперативна съвместимост на IT системите в здравеопазването и много други. Темите ще бъдат разглеждани в общи пленарни сесии и в отделни паралелни тематични групи.

Събитието ще се проведе хибридно – на място в Париж и онлайн. И за двата формата е необходима предварителна регистрация. Участието на делегати, представители на регулаторните органи и болниците е безплатно.

За повече информация и регистрация за събитието може да посетите страницата https://www.gs1.org/events/2022/paris, или да се свържете с GS1 България, официален представител в България на Международната организация GS1 AISBL, на тел.: 02 811 7 433 или на e-mail: gs1bulgaria@g1bg.org